Селекционерът на Англия - Гарет Саутгейт, потвърди, че няма води

...
Селекционерът на Англия - Гарет Саутгейт, потвърди, че няма води
Коментари Харесай

Саутгейт отрече за Ман Юнайтед: Няма да преговарям с нито един клуб преди Европейското

Селекционерът на Англия - Гарет Саутгейт, удостовери, че няма води никакви договаряния с клубове преди UEFA EURO 2024. В последните дни интензивно се приказва, че новият съсобственик на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф е определил Саутгейт за един от любимците за възможен заместител на Ерик загар Хаг, ако в клуба решат да се разделят с нидерландеца след края на сезона.

Саутгейт, който има контракт с британската федерация до декември, обаче за момента не мисли за нищо друго, с изключение на за представянето на Англия по време на Европейското състезание в Германия.

„ Моят фокус е Европейското. Ако бяхме подписали нов контракт преди Евро 2024, всички щяха да попитат за какво това се прави преди финалите, където би трябвало да се потвърдим. Със сигурност няма да договарям с никой различен преди този момент. Никога не съм го и правил. Работя тук от осем години. Не бих желал да договарям с различен, когато имам работа “, съобщи Саутгейт на конференцията си преди контролата с Бразилия.

„ Първо, аз съм селекционер на Англия. Моята работа е да реализираме резултати на Европейското, само че преди този момент имаме две значими контроли. Второ, Манчестър Юнайтед има управител. Винаги е доста неуважително, когато има спекулации по отношение на управител, който заема съответното място “, добави селекционерът на „ Трите лъва “.

" It's completely disrespectful "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР