Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт пострада по време на подготовката

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт пострада по време на подготовката
Коментари Харесай

Селекционерът на Англия e извадил рамо след инцидент по време на крос

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт пострада по време на подготовката на отбора за втория мач на международното състезание. От лагера на " Трите лъва " оповестиха, че някогашният бранител е с извадено рамо, а травмата е получена по време на крос в базата на тима.

Саутгейт е упражнявал въз основата на англичаните в Репино край Санкт Петербург, по време на почивния ден на тима. Не се оповестяват обаче детайлности по какъв начин селекционерът е потърпевш. В обществените мрежи обаче се появи фотография на Саутгейт с обездвижено рамо.

" Може би в този момент ще би трябвало да се веселя малко по-обрано при нашите голове на международното. Лекарите ми споделиха, че няма да мога да разпределям юмруци във въздуха при наши попадения. Яд ме е, че се контузих, тъй като бях доста покрай върха ми на 10 километра ", сподели Саутгейт.

Той изясни, че е признателен на лекарския щаб на " Трите лъва ", който незабавно му е оказал помощ.

" It is better me than one of the players! " #threelionshttps://t.co/HajfTAuKKb
— England (@England) June 20, 2018

" За благополучие имаме лекарски щаб, който е на международно равнище. Лошото е, че има такива отрицателни вести в лагера ни, само че се надявам, че това ще са единствените ни проблеми на международното ", сподели още треньорът.

Саутгейт се е прибирал към хотелската част, с цел да организира планувана среща с футболистите, които бяха разпуснати да почиват. Следващият мач на тима е в неделя против Панама в Нижни Новгород.

Дотук англичаните завоюваха първата си среща с 2:1 против Тунис и при нов триумф ще си подсигуряват присъединяване на осминафиналите.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (256)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР