Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт е категоричен избор №1 за

...
Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт е категоричен избор №1 за
Коментари Харесай

Ратклиф атакува сериозно Гарет Саутгейт след UEFA EURO 2024

Селекционерът на Англия Гарет Саутгейт е безапелационен избор №1 за нов управител на Манчестър Юнайтед съгласно новия акционер в клуба сър Джим Ратклиф. Британският предприемач има големи упоритости да докара на „ Олд Трафорд “ някогашния защитник като треньор, откакто закупи надзорен пакет акции в клуба по-рано през годината.

Daily Star твърди също по този начин, че огромна част от футболистите в тима на Манчестър имат доверието на наставника, откакто част от тях са работили с него в Англия. Саутгейт е отпред на „ трите лъва “ от 2016-а година, а договорът му с националния тим изтича в края на актуалната календарна година.

Изданието упоменава, че Ерик загар Хаг най-вероятно няма да продължи да води " алените дяволи " след неубедителното му показване след идването от Аякс. Също по този начин се написа, че новопристигащият шеф Дан Ашуърт също е в отлични връзки със Саутгейт, откакто двамата работиха дружно във Футболната асоциация и е евентуално още веднъж да споделят едни и същи служебни отговорности.

Ако Ратклиф изиска да вземе Саутгейт незабавно след края на UEFA EURO 2024, то Манчестър Юнайтед ще би трябвало да заплати отплата от 800 хиляди паунда на Футболната асоциация, с цел да вземе треньорът няколко месеца преди да му изтече договора с Англия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР