Секцията ни „“ рядко стига до толкова безапелационен резултат, колкото

...
Секцията ни „“ рядко стига до толкова безапелационен резултат, колкото
Коментари Харесай

94% от читатели на ФАКТИ.бг очакват БФС да си подаде оставката

Секцията ни „ “ рядко стига до толкоз решителен резултат, колкото бе този през миналия 19 юни, когато попитахме читателите на ФАКТИ.бг - „ Ще подаде ли оставка управлението на БФС “. Оказва се, че 94% от вас считат, че това ще се случи или най-малко се надяват това да стане.

За задачата съпоставихме позициите на Стилиян Петров и Йордан Лечков от миналата седмица, когато двамата разясниха изхода от делото против конгреса на БФС от 12 октомври 2021 година Софийски градски съд реши, че цели 90 делегата на футболните клубове са излъчили свои представители непозволено и това стана мотив всички решения от този конгрес да бъдат анулирани. В това число е и преизбирането на Борислав Михайлов за следващ мандат отпред на Футболния съюз.

Петров прикани неотложно за оставката на Михайлов и сътрудниците му, до момента в който Лечков бе безапелационен, че делата по тази тематика ще продължат най-малко 7 години и даже предвижда, че триумфът ще бъде в интерес на дългогодишния му сътрудник.

611 души дадоха гласа си за тезата на Стилиян Петров, а единствено 38 поддържаха Йордан Лечков. Общо 4670 читатели към този миг са взели отношение по тематиката под една или друга форма.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР