Секторът на криптовалутите е изпълнен с очакване, тъй като халвинг

...
Секторът на криптовалутите е изпълнен с очакване, тъй като халвинг
Коментари Харесай

Топ 3 меме криптовалути, които може да се изстрелят след халвинга на Биткойн

Секторът на криптовалутите е изпълнен с очакване, защото халвинг събитието на Биткойн (BTC) наближава.

Вълнението към халвинга подтиква интереса на вложителите, като трейдърите се пробват да предвиждат коя криптовалута ще се възползва най-вече от евентуалнат бича инерция, която може да пристигна с него.

Халвинг събитието, предопределено да понижи на половина възнагражденията на миньорите на Биткойн , има огромно значение по няколко аргументи.

То играе решаваща роля за поддържане на недостига на Биткойн, като по този метод резервира неговата прелест и стойност. Освен това тези събития постоянно са водили до незначителни ценови съмнения, което евентуално може да докара до преразпределяне на средства от Биткойн към други криптовалути.

В допълнение към известните алткойни, меме токените също може да привлекат внимание след самото събитие. Ето три меме токена, които биха могли да отбележат забележителен растеж след халвинга:

DogWifHat ( WIF )

DogWifHat се трансформира във любимец измежду вложителите по време на последната бича фаза на крипто пазара. Неотдавнашното листване на монетата на платформата на OKX акцентира възходящата ѝ известност и покачването на цената ѝ до нови върхове. Според Coincodex настройките на вложителите към WIF могат да се трансформират доста след хавлинга на Биткойн, водени от структурата на меме монетата и историческите ценови трендове. CoinCodex предвижда 223% скок за WIF към 16 май, с евентуален исторически връх от $8.39, предлагайки на вложителите опция да утроят облагите си.

Shiba Inu ( SHIB )

От стартирането си на пазара през август 2020 година Shiba Inu събра обилни почитатели с помощта на впечатляващото си ценово показване. С наближаването на халвинга настроенията на вложителите към SHIB се ускориха в допълнение. Coincodex допуска, че SHIB може да изпита забележителен приток на средства, което евентуално да докара до повишение на цената ѝ с 230% до $0.00007202 до 16 май.

Pepe ( PEPE )

Pepe, меме монета, въодушевена от известното интернет меме “Pepe the Frog ”, закупи паметен статус в Web3 екосистемата през 2024 година Възползвайки се от бичия пазарен цикъл, Pepe стана очевидец на доста нарастване на цената, като сега се търгува за $0.00000514. CoinCodex чака, че Pepe може да надвиши типичните си ценови прагове след халвинга на Биткойн, като предвижда скок от над 221% до нов стадий от $0.00001768.

Тези прогнози се основават на настоящите пазарни трендове и настроения, като данните допускат бичи вероятности за тези меме токени след халвинга. На вложителите се предлага да организират лични изследвания и да демонстрират нерешителност, преди да вземат капиталови решения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР