Сектор “Г нападна яростно Лудогорец, Левски и ЦСКА 1948. Според

...
Сектор “Г нападна яростно Лудогорец, Левски и ЦСКА 1948. Според
Коментари Харесай

Сектор “Г” със зверска атака срещу Левски, ЦСКА 1948 и Лудогорец

Сектор “Г ” атакува гневно Лудогорец, Левски и ЦСКА 1948. Според последователите, единствено техните любимци от ЦСКА - София играят почтено и упрекват останалите, че им пречат да станат първенци с “протоколни контроли ”.

Най-много го отнася Левски. Според бранш “Г ”, “сините ” са спътник на Лудогорец, а пък през вчерашния ден не са изиграли същински мач при успеха им с 3:0 над Локомотив в Пловдив.

Искрицата вяра за ЦСКА - София била в Черно море, който приема в последния кръг Лудогорец. От последното изречение излиза наяве, че почитателите са сигурни в идните три победи на техните любимци над Локо Пд, ЦСКА 1948 и Левски, като чакат неверна стъпка от “орлите ” във Варна, с цел да станат първенци.

Любопитна детайлност е, че бранш “Г ” нападна двата тима, поради които към момента е в битката за купата. Припомняме, че ЦСКА - София взе единствено една от девет вероятни точки против Лудогорец, само че с помощта на това, че Левски и ЦСКА 1948 не записаха нито едно проваляне в 4 срещи против разградчани, футболистите на Саша Илич към момента имат късмет за първото място.

Ето позицията на бранш “Г ”:

" Aрмейци,

Все още сме под въздействието на страстите от миналия уикенд, само че бихме желали да изкажем безспорната си взаимност с позицията на обичания ни клуб след Кабаковите секири в Делиормана. И изключително след hardcore и*цест по*ното в Столипиново нощес.

" Има заплаха ЦСКА да бъде първенец... ". Това изречение не се не помни, а и следствията от него са видни за нас всеки един сезон от 2015 насам. Съдии, ВАР, санкции - какво ли не пробваха и не престават да пробват, единствено и единствено да се резервира една изкуствено основана паралелна действителност, в която всички обичат разградския Реймънд, а равнището на футбола ни е европейско. Само че нееднократно сме показвали, че на нас тия не минават.

Ситуацията наподобява привидно безнадежда - за делиорманския план предстоят протоколни контроли в жанр " смъкна гащи " с безименния план от Обеля и с Подуене, а искрицата светлина идва от Варна, където имаме вяра, че Черно Море ще играят за достолепието и достойнството си, тъй като единствени те дружно с нас се опълчиха намерено на турскозеленото робство, на което БФС и Кирил Домусчиев подлагат всички нас от над десетилетие насам. За тази сметка на столипиновци, обелки и говеда им предстоят мачовете на сезона против нас. Познат сюжет, нали?

В отговор на цялата тази воняща слуз, ние сме длъжни да останем на позициите си до края на борбата. Дали този, дали другия, дали по-следващия сезон - ЦСКА ще стане първенец. Вярваме го и ще продължим да го имаме вяра. Но не би трябвало да разрешаваме на машината да ни смаже, тъй като нейната цел е тъкмо такава - тъпчене на всичко, което стои на пътя й с разрешени и непозволени приоми. И за жал на клетия ни футбол, тези, които останахме да се борим против статуквото, сме ние. И проклети да бъдем в случай че тези нискоморални и нечестиви създания съумеят да ни пречупят и да ни вземат любовта!

За това приканваме всички вас в оставащите мачове против спътниците на " Лудогорец " да заявим ясно и съответно: НЯМА ДА НИ ПРЕЧУПИТЕ! Да им кажем ясно и тъкмо какво мислим за тях и любовните връзки посред им!

ЦСКА ще пребъде, до момента в който ни има нас! "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР