Сексуалното влечение в астрологията се определя от елемента, към който

...
Сексуалното влечение в астрологията се определя от елемента, към който
Коментари Харесай

Какво либидо има всяка зодия?

Сексуалното увлечение в астрологията се дефинира от детайла, към който принадлежи вашата зодия, само че и от позицията на Марс в рождения хороскоп.

Списъкът с равнищата на либидото се отваря от огнените знаци и се затваря от въздушните знаци Водолей.

Много високо либидо

реклама

Слънце и/или Марс в огнени знаци, ОВЕН, СТРЕЛЕЦ и ЛЪВ

1. Овен

Този знак се ръководи от Марс – планетата, виновна за половото предпочитание, тъй че не е чудно, че Овенът се подрежда толкоз високо в тази ранглиста.

Има дива, необуздана природа, което е неоспоримото му преимущество в спалнята. Обича половите опити.

Либидото му е в действителност мощно и не понижава с възрастта.

2. Стрелец

Обича да се отдава на спонтанни любовни завършения и постоянно за една нощ. Това е знак на детайла огън, тъй че се подхранва от разнообразието.

Повече от всеки различен знак те са подготвени за доброволно развлечение в леглото. Зодия Стрелец подхожда към сексуалността като усърден възпитаник – желае да изследва допустимо най-вече разнообразни позиции и техники.

Когато обаче задоволи любознанието си, той гладко минава към идващите завоевания, без да се обръща обратно.

3. Лъв

Неговата половост е смела, белязана от мощен блян. Лъвът е изследовател на удоволствия, постоянно със спортен темперамент, само че той е този, който най-вече вижда различен човек в леглото измежду огнените знаци.

Ако той е в действителност предан и се усеща очарован, той може да бъде прочут като страховит ухажор – жизнен, изпълнен с наслада от живота, великодушен и великодушен. Той е буен, само че спокоен и ухилен.

реклама

Високо либидо

Слънце и/или Марс във водни знаци, СКОРПИОН, РИБИ и РАК

1. Скорпион

Зареден е със полово предпочитание с помощта на своите планетарни шефове – Марс, огнената планета, която дефинира равнищата на либидото, и Плутон, планетата на силата и сексуалността.

Скорпионът принадлежи към водната буря, което го прави прочувствен. Той има вяра в любовта и се влюбва съществено.

Интимността е доста значима за него, той се стреми да комбинира дълбока прочувствена връзка с интензивна пристрастеност и предпочитание. Сексуалната мощност на Скорпиона е именита.

2. Риби

Обичат да се носят със половия поток, само че стремежът им зависи напълно от индивида, с който са. Рибите се считат за най-романтичния знак от зодиака, тъй като се влюбват по доста физически и трагичен метод – не могат да държат ръцете си надалеч от обекта на привързаността си.

Те търсят и душата, и тялото, а това може да бъде доста полово. За Рибите спалнята е място, където те демонстрират своята благотворителност и ще създадат доста, с цел да угодят на обекта на своята обвързаност.

3. Рак

Не е почитател на бързите срещи и връзките за една нощ. За него сексуалността върви ръка за ръка с грижовните усеща и те го ускоряват.

Ракът осъзнава, че с цел да бъде интимността същинско наслаждение за него, той би трябвало да се довери на колегата си, което може да отнеме известно време.

Ракът обаче може да го изчака умерено, тъй като е свенлив при започване на връзката. Неговата лоялност процъфтява в безвредни условия, което го прави мечтан ухажор.

Средно либидо

реклама

Слънце и/или Марс в земни знаци, ТЕЛЕЦ, КОЗИРОГ и ДЕВА

1. Телец

Известно е, че той е най-чувственият знак на зодиака, което несъмнено се отразява позитивно на равнището му на либидо.

Зодия Телец е прелестен ухажор, който обича да си ляга завит в сатен след изискана вечеря със скъпо шампанско.

Той в никакъв случай не се уморява да задоволява половите си стремежи и е бегач на дълги дистанции в това отношение. Майстор на изтънчената любовна игра и лъжицата по-късно.

2. Козирог

Той има известност на постоянен и закостенял, само че – парадоксално – тези черти на Козирога могат да се трансфорат в преимущество в спалнята.

Зодия Козирог живее, с цел да има, да реализира подобаващ статус и триумф – той също желае да бъде победител в леглото.

Оказва се, че неговата устойчивост върви ръка за ръка с скотски стремежи и безспорна честност.

Сексуалният вкус на Козирога трае дълго и е неутолим, само че този знак може да бъде и монах в този въпрос.

3. Дева

Можете да я разпознаете по обстоятелството, че е малко дръзка, което разкрива, че либидото й не доближава най-високите равнища. Зодия Дева се управлява от интелекта и разсъдъка, само че когато е в спалнята с деликатно селекциониран сътрудник, може да се отдаде на пристрастеността.

Това е единственото място, където той може да се забавлява и той се възползва от това.

Ако съзнателно дава на преживяванията в спалнята висок приоритет, тя може да покаже своята чувствена страна – тя прави обич елегантно и вещо.

Ниско либидо

Слънце и/или във въздушни знаци, БЛИЗНАЦИ, ВЕЗНИ и ВОДОЛЕЙ

1. Близнаци

Те са прочувствено студени по природа, макар че имат потребност от различен човек като О2.

Близнаците се нуждаят от интелектуална стимулация повече от полова стимулация.

Те се озовават в спалнята, в случай че диалогът е лют и има доста смях. Близнаците се вълнуват от непринудената атмосфера на развлечение, само че – като всички въздушни знаци – тяхното либидо е нежно.

Но въпреки всичко, заради своята словоохотливост, множеството признаци на тази буря приключват в леглото с някого.

2. Везни

Защо кралицата на партньорствата и връзките е в дъното на този лист? Главно тъй като принадлежи към детайла въздух, чиято област е мисленето, а не половите инстинкти.

Везните стартират да мислят за полови преживявания, когато желаят да показват своята отдаденост и обич.

Без това тя не желае да скочи в леглото, тъй като просто не желае. Тя е придирчива и мързелива, което още повече я затруднява да се поддаде на поривите си.

3. Водолей

Преди всичко той желае да бъде свободен и самоопределящ се, а сексът нормално сближава и обвързва хората.

Това не подхожда на Водолея. Слабото предпочитание значи, че той се занимава със секса повече теоретично, в сравнение с на практика, само че в случай че се заинтересува, може да опитва с него, тъй като проучването на нови неща е в природата му.

От всички зодиакални знаци Водолеите са най-подходящи за лудория без обич, за предпочитане в другарската зона.

реклама

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР