Сексуалното удоволствие е дар от Бога, заяви папа Франциск. Същевременно

...
Сексуалното удоволствие е дар от Бога, заяви папа Франциск. Същевременно
Коментари Харесай

Папа Франциск: Сексуалното удоволствие е дар от Бога

Сексуалното наслаждение е подарък от Бога, съобщи папа Франциск. Същевременно той се разгласи изрично против порнографията.

" Сексуалното наслаждение, което е подарък от Бога, е подкопавано от порнографията. Удовлетворението без връзка може да провокира пристрастяване. Трябва да пазиме любовта, любовта на сърцето, на мозъка, на тялото. Чистата обич в отдаването си на другия. Това е хубостта на половия акт ", съобщи папа Франциск.

Победата в борбата против похотта може да се окаже задача за цялостен живот, означи Светият отец. Преди дни новият началник на Доктрината на католическата религия си навлече рецензии за книга, оповестена в края на 90-те години. В нея близкият до папата кардинал Виктор Мануел Фернандес се стопира в детайли на човешката половост и разказва в елементи прекарванията при мъжа и дамата. Кардинал Фернандес уточни, че е написал книгата си когато е бил прекомерно млад и в този момент надали би го направил. През декември той още веднъж си навлече гнева на консервативните католици като разгласява насоки към свещениците да благославят еднополови връзки при избрани условия. Текстът по-късно беше утвърден и от папа Франциск.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР