Сексуалният живот зависи от много фактори. Той може да страда не

...
Сексуалният живот зависи от много фактори.
Той може да страда не
Коментари Харесай

Пет причини сексуалният ви живот да страда

Сексуалният живот зависи от доста фактори.
Той може да страда освен поради липса на обич и пристрастеност. Ако сте във връзка, само че интимният ви живот не е постоянен и имате проблеми в секса, някои аргументи в всекидневието ви може да се окажат спънка за пълностоен полов живот.
Кои са 5-те най-често срещани аргументи половият ви живот да страда?

Липса на сън, нервност
Недостатъчният сън и неналичието на качествена отмора въздейства зле на либидото. Ако не спите задоволително и сънят ви е раздран, не е бездънен и се будите постоянно, всичко това ви прави раздразнителни и без никаква сила. А половото предпочитание изисква сила и положително въодушевление. Ако те липсват, вероятността да имате постоянен и здравословен полов живот е дребна. 

Страдате от наднормено тегло 
Наднорменото тегло може да повлияе отрицателно на половия живот. То освен намалява самочувствието ви, само че може да ви накара да сте по-трудно преносими, да се задъхвате по-лесно, като в последна сметка да ви накара да се откъснете от желанието за секс. 

Работохолик сте 
Ако сте прекомерно заети и погълнати от работата си, това също може да накара половия ви живот да страда. Работохолизмът предизвиква прочувствено отделяне от колегата, а и също толкоз осезаема нервност, както при бодърствуване. Освен това, в случай че сте непрекъснато погълнати от работата си, това може да провокира прочувствено отдалечаване у колегата ви и да аргументи неразбирателства във връзката. 

Пиете алкохол всяка вечер 
Алкохолът пречи на сексуалността и представянето в леглото. При мъжете това е изключително застъпено, тъй като може да повлияе отрицателно на еректилната функционалност. При дамите алкохолът може да провокира ниско либидо. 

Прием на лекарства 
Някои лекарства могат да намалят либидото или да провокират липса на полово предпочитание. Възможно е и да намалят способността за физически положително полово показване, което да повлияе интимността в дълготраен проект. Сред тези лекарства са антидепресанти, медикаменти за високо кръвно налягане, медикаменти за отпушване на носа, антихистамини. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР