Сексуалните проблеми и въпроси отдавна не спадат в категорията табу.

...
Сексуалните проблеми и въпроси отдавна не спадат в категорията табу.
Коментари Харесай

Какво се случва, ако жената има по-голямо желание за секс от мъжа?

Сексуалните проблеми и въпроси от дълго време не спадат в категорията „ табу ”. Всъщност, ние живеем в свят, в който сексуалността, като се изключи че „ дебне отвред ”, е движеща мощ и даже артикул. Отдавна се е наложила и концепцията, че мъжете постоянно са подготвени за скотски удоволствия, до момента в който дамите не напълно, написа struma.bg. Замислете се единствено какъв брой филми и реклами сте гледали, в които нежната половинка страда от досадно главоболие? Разбира се, в действителния живот това напълно не е по този начин и се оказва, че една от сферите, в които фамилиите имат най-вече проблеми, е точно половата. За всеобща изненада, при огромен % от двойките съществува проблем, обвързван с ниското либидо на мъжа. Ако това ви звучи познато, значи по-добре прочетете идващите редове.

Понякога се чувствате луди, по тази причина че имате потребности

Макар да знаете, че желанието за секс е напълно здравословно и обикновено, през главата ви не стопират да минават налудничави мисли, че нещо не е наред с вас. Това се дължи на обстоятелството, че обществото не стопира да класифицира дамите с по-високо либидо като „ нимфоманки ”, до момента в който при мъжете напълно не съществува сходен проблем. Спокойно, хормоните ви са си напълно наред, както и вие самите.

Винаги се стига до концепцията, че „ казусът си е ваш ”

Ако в миналото сте се опитвали да разговаряте с колегата си по отношение на вижданията ви за честотата на половите прекарвания, то най-вероятно сте се сблъскали с гореспоменатата фраза. Един уважаващ себе си мъж приема като засегнатост и тежък удар по достолепието даже най-елементарния и безопасен въпрос на тази тематика. Не забравяйте, че представителите на мощния пол имат потребност да се усещат като „ ловци ” и най-добре се пробвайте да ги провокирате с дейности и секси долни дрехи, а не с думи и въпроси.

Компромисът като само решение

Успешните връзки се основават най-много на взаимни взаимни отстъпки. Може би си мислите, че и в тази ситуация това ще оправи нещата. Но в действителност ли желаете компромис със секса? Няма нищо по-лошо от това да „ преговаряте ” с мъжа си за малко внимание. Да, той може да работи до късно, с цел да изхранва фамилията, само че вие на първо място сте жена – не го забравяйте!

Започвате да се измъчвате от въпроси

Един от неизбежните „ странични резултати ” на това да имате по-високо либидо от мъжа си. Разбира се, всеки човек има неприятни дни и 2-3 пъти липса на предпочитание от негова страна не трябва да се трансформират в проблем. Но в случай че виждате, че искрата е почнала да угасва, напълно обикновено е да започнете да си задавате някои въпроси – дали има друга, не ме ли харесва към този момент, да не би да съм напълняла, сърди ли се за нещо. Най-добре седнете и поговорете с половинката си, с цел да изясните обстановката.

Отразява се пагубно върху самочувствието ви

Липсата на задоволително секс може да ви направи нервни и раздразнителни, само че на по-дълбоко прочувствено равнище въздейства и върху женското ви самочувствие. Приемете, че вие сте задоволително зряла и полово осъзната жена и знаете от какво имате потребност. Не би трябвало да се съмнявате даже за момент в това, което сте! Ако индивидът до вас не може да го оцени, по-добре насочете мислите си в друга тенденция и преосмислете връзката си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР