Сексуалните предпочитания са безброй и всеки човек има своите особености.

...
Сексуалните предпочитания са безброй и всеки човек има своите особености.
Коментари Харесай

Каква е разликата между “кинк“ и фетиши

Сексуалните желания са безчет и всеки човек има своите особености. Някои имат култове, до момента в който други избират ексцентрични полови занимания в леглото, известни още като „ кинк “. Каква е разликата сред двете понятия?
Прочетете още
„ Кинк “ ( " kink " на британски език) е термин, който няма прецизен превод на български език. Най-общо казано с „ кинк “ се посочват всички ексцентрични полови желания. Много хора считат, че необикновените секс стремежи и култът са едно и също нещо, само че в действителност сред двете има избрани разлики.
Какво е кинк (ексцентричността в секса)?
Ексцентричността в секса обгръща всички „ различни “ полови ползи – най-много всичко, което е отвън по-разпространените, съществени форми на полова интензивност. Кинки сексът включва БДСМ, колективен секс, полиамория, полов акт, по време на който мъжът гледа дамата по какъв начин прави секс с различен и това го възбужда, игра на пони и други. Всъщност всички странни и необикновени полови стремежи варират според от самостоятелните желания на индивида и неговата концепция за „ нормалност “.
Какво е култ?
Фетишът е характерна потребност, която даден човек има, с цел да се възбуди и да изпита наслаждение от секса. Фетишът може да се основава на психическа или на физическа нужда. Фетишите могат да включват неодушевени предмети (като високи токчета), както и могат да бъдат фокусирани върху съответни елементи на тялото (като крайници, дупе или гърди). Има култове, които се показват в нуждата от съответни сътрудници и държания. Обикновено човек с култ не би могъл да изпита полова възбуденост без потребността му да бъде задоволена.
Разлики сред екстравагантност в секса и култ Кинки сексът е проучване и многообразие, до момента в който култът е полова нужда
Основната разлика сред двете неща е дали обещано държание или предмет е необходим, с цел да е налице полова възбуденост. Ексцентричността може да се употребява за нашарване на секса, само че не е условие за него.
Ексцентричността в секса и култът може да се припокриват
Голяма част от култовете спадат към кинки секса, макар че не всички ексцентричности са култове. Например, коженият култ също е форма на кинки секс.
Някои култове могат да бъдат проблематични
Понякога култовете могат да се трансфорат в проблем поради непрекъснатото условие потребността от тях да се удовлетворява. Да кажем, че човек с култ към краката, би трябвало непрекъснато да си търси сътрудници, които харесват тази част от тялото им да бъде намесвана доста в секса. Това единствено по себе си е проблем. Сериозният култ би могъл да се трансформира и в преобладаваща част от живота и идентичността на човек.

Независимо дали става въпрос за кинки секс или култ, наложително изискване е протичащото се да бъде със единодушието на всички участващи.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР