Сексуалните нарцисисти са хора, които дават приоритет на собственото си

...
Сексуалните нарцисисти са хора, които дават приоритет на собственото си
Коментари Харесай

Ето 6 признака, че партньорът ви е сексуален нарцисист

Сексуалните нарцисисти са хора, които дават приоритет на личното си полово задоволство и потребности над тези на колегата си.
Те нямат съпричастност към тях и чакат чести похвали за половото си показване. Докато половият нарцисист може да наподобява сантиментален и буен първоначално, връзката с него постоянно се трансформира в едностранчива и даже нападателна. А ето и някои признаци, че сътрудникът ви е точно подобен:

Липса на съпричастност към потребностите на другия
Изследванията демонстрират, че до момента в който нарцисистите в действителност са способни на емпатия, те избират да я употребяват, единствено когато тя им служи. Сексуалните нарцисисти нормално показват липса на емпатия към потребностите на колегата си в опит да обслужват личните си потребности от фамилиарност. Те могат да го създадат, до момента в който вземат участие в нападателно държание или по-общо, като пренебрегват настояванията или желанията на колегата си, с цел да дадат приоритет на своите.

Липса на полова задоволеност
Докато половите нарцисисти ще положат огромни старания, с цел да дадат приоритет на личното си полово задоволство, те са склонни да споделят за ниско полово задоволство и да хвърлят виновността върху своите сътрудници. Те могат да съдят или подлагат на критика представянето на колегата си или да настояват, че сексът е станал отегчителен и би трябвало да се промени, с цел да отговори на половите им потребности. Сексуалните нарцисисти могат да загатнат (или даже намерено да заплашват), че ще търсят другаде задоволство, в случай че сътрудникът им не може да им го обезпечи.

Игнориране
След секс половият нарцисист може да напусне стаята или даже да напусне дома ви, вместо да се гушка или да взе участие в постсексуален диалог или връзка. Един от признаците на нарцистичните сътрудници е, че те към този момент не желаят да останат с вас след секс. Това може да е метод нарцисистът да задържи интимността, защото сексът е единствено за удовлетворението на егото, вместо интимна, прочувствена връзка.

Многократни изневери
Сексуалният нарцисист би трябвало да получи одобрение посредством секс. Това значи, че сътрудник, който е с високо равнище на полов егоизъм, може неведнъж да се отклонява от връзката, с цел да търси в допълнение одобряване от други полови сътрудници. Когато нарцисистът изневерява, той евентуално изпитва малко скрупули и ще упреква колегата си за изневярата, вместо да поеме отговорност за болката, която е предизвикал.

Прекалена самонадеяност
Сексуалните нарцисисти постоянно показват себе си и своите полови качества като неповторими и превъзхождащи другите. Докато някои проучвания демонстрират, че някои полови нарцисисти в действителност имат висока полова просвета и се възприемат като положителни любовници, други проучвания демонстрират, че половите нарцисисти се държат прекомерно решително, грандиозно и надменно във връзка с половото си показване, единствено с цел да компенсират ниското си равнище на самочувствие.

Сексуалното отменяне води до прочувствени прояви или принуждение
Сексуалното отменяне на нарцисист евентуално ще докара до прочувствено заредена реакция, защото той разчита на половото показване, с цел да „ надуе “ самочувствието си. Ако откажете да вършиме секс с подобен човек или се поддадете на неговите полови условия, има възможност той да изпадне в нервност от страсти или яд. Той даже може да ви манипулира или да ви принуди да се поддадете на неговите претенции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР