Секссимволът Бурак Челик и младата Аслъ Туранли обявяват годеж, но

...
Секссимволът Бурак Челик и младата Аслъ Туранли обявяват годеж, но
Коментари Харесай

Любовна драма се разиграва при снимките на “По-красива от теб”


Секссимволът Бурак Челик и младата Аслъ Туранли афишират годеж, само че до брак не се стига

Завладяващата история на една изпепеляваща обич, проправила си път през измамата, омразата и личностното състезание плени феновете на Би Ти Ви Лейди пред дребния екран. В турския сериал „ По-красива от теб “, който потегли от 25 октомври, играят едни от най-обсъжданите артисти в южната ни съседка, написа Минаха години.

Романтичната комедия е снимана през лятото на 2022 година и, на фона на събитията сред основните герои Ефсун и Емир, по време на фотосите се разиграва нескрито една същинска любовна история. Главните функции в „ По-красива от теб “ са поверени на младата актриса Джемре Байсел, позната на феновете от сериалите „ Лявата ми половина “ и „ Не пускай ръката ми “, и секссимвола Бурак Челик (Сердар от „ Черна роза “). Немалка роля има и колежката им Аслъ Туранли, която е в облика на Назлъ . Аслъ решително проправя пътя си след дебюта си с епизодична роля в престъпния шлагер „ Опасни улици “, а с изключение на с изявите си в сериали, е известна и с представянето си в играта „ Стани богат “, където взе участие още като студентка. Любовта обаче не пита по кое време да пристигна и сред снажния артист и модел (30-годишния Бурак е висок 190 см) и изкусителната Аслъ прелитат стрелите на Амур. Така Бурак Челик и Аслъ Туранлъ се трансформират в световна двойка.

Точно когато всички си мислят, че е назрял моментът да сключат брак, двамата афишират раздялата си. Иначе сюжетът в „ По-красива от теб “ наблюдава невероятния живот на младата лекарка Ефсун (Джемре Байсал) от Газиантеп (за жал, през февруари 2023 година градът закупи черна популярност - даде хиляди жертви в земетресение). Като дребна тя е изоставена от майка си Первин, която загърбва провинциалния живот в гонене на копнежа си да стане сполучлив еластичен хирург в Истанбул. 21 години по-късно, откакто сбъдва фантазията си, Первин взема решение да потърси още веднъж щерка си, като за задачата изпраща младия хирург Емир (Бурак Челик) в Газиантеп. Дързък и нахален, Емир подхваща остроумен ход, като лъже Ефсун, че майка й е на смъртния си одър, с което съумява да я убеди да напусне фермата на обичания си татко, с цел да посети дамата, която ги е напуснала. Неусетно Емир ще еволюира от нахален коцкар към безумно влюбен мъж.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР