Сексолозите съветват да се практикуват сексуалните игри, които може кардинално

...
Сексолозите съветват да се практикуват сексуалните игри, които може кардинално
Коментари Харесай

4 идеи за еротични игри

Сексолозите поучават да се практикуват половите игри, които може съществено да трансформират интимния живот на съпрузите.

Еротичният маскарад може да достави наслаждение и на двамата сътрудници и да подари изцяло нови чувства на всеки един от тях.

Но преди да пристъпите към еротичната веселба, значимо е да се уточнят три неща:

- Желанието да се играе би трябвало да е взаимно.

- Игрите са олицетворение на еротичните мечти, по тази причина не си коства да ги подхващате, в случай че се срамувате от половото си въображение.

- Такива игри стават за двойки, които се познават задоволително добре.

И по този начин, първата игра може да е:

1. "Смяна на функциите ".

Това е най-простата игра – той е тя, я тя – той. Нека той да подготви сантиментална вечеря на свещи, а дамата да му приказва деликатност, които желае да чува от неговите уста. Вече в леглото тя дано докара до край ролята си на дейната страна, която изгаря от предпочитание и нападна с цялата си пристрастеност обекта на своята обич. От своя страна мъжът би трябвало да бъде въздържан и единствено да отстъпва под напора на дамата, като й оставя самодейността. Ако дамата желае да разбере по какъв начин се усеща обичаният й по време на секс, тази игра е добър способ.

2. "Джентълменът и дамата от полумрака ".

Една от най-разпространените мъжки мечти е секс с куртизанка. Нищо чудно, обичаният да желае да види обичаната си като жрица на любовта. Ярък грим, черно долни дрехи, чорапи с жартиери, обувки на висок ток – в случай че към това дамата добави разкрепостеност и няколко изречения от лексикона на едно "лошо момиче ", триумфът е обезпечен. Мъжът обаче да не не помни, че в такава игра насилието е неприемливо.

3. "Герои от романите "

Ако обичаният желае да се почувства като Сивият вълк, съблазняващ Червената шапчица, или пък желаете да играете Красавицата и Звяра, разиграйте ги. Може да повторите любовен разказ и или кино сюжет

4. "Първичен инстинкт " или "9 1/2 седмици… "

Подобни игри са потребни с това, че имат подготвен сюжет и няма смисъл да се измислят характери на облиците.

Един съвет от специалистите: играйте понякога, еротичните представления не би трябвало да стават ежедневие. При честото им потребление, те стават ежедневие, престават да бъдат игра и към този момент не носят заостреност и прохлада в чувствата, написа уеб сайтът "Розали ". Двойките би трябвало да помнят, че еротичната игра е сходна на съня, загадъчен и сърдечен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР