Сексолозите предлагат договори, които не само да оправят проблемите в

...
Сексолозите предлагат договори, които не само да оправят проблемите в
Коментари Харесай

Ако имате проблеми в леглото, вижте плюсовете от секс договор

Сексолозите оферират контракти, които освен да оправят проблемите в леглото, само че и да заздравят връзката. Докато към момента се разисква до каква степен е свястно двама души, които се обичат, да подписват предбрачен контракт, то се роди пакта за идеалния секс. Една от първите, която го предлага, е сексологът Трейси Кокс.

Ето по този начин би изглеждала единствено част от един секс контракт:

„ Обещавам да върша секс с теб един път седмично и да варирам любовния ни живот два пъти месечно. Ти, от своя страна, обещаваш да ме целуваш повече, да се стараеш и да отделяш повече време за любовната игра и да ми правиш доста похвали в леглото “.

Бихте ли подписали сходно нещо, в случай че половинката ви помоли за това?

Повечето, запитани този въпрос, дават отговор съвсем механично, че сексът би трябвало да бъде импровизиран. В идеалния свят, би трябвало да бъде. За страдание, обаче, ние не живеем в него, а ставаме подвластни на битовизмите, рутината и тежкото всекидневие. Сексът постоянно участва в графика ни за деня, само че след края на работния ден, някак си минава в графика за идващия. И по този начин интимният контакт се мести ден след ден. По тази причина доста двойки стартират да се замислят дали да не подпишат така наречен „ секс контракт “ с вярата да върнат интимностите в живота си.

Замислете се, че множеството неща се получават при положителното обмисляне. Защо и сексът да не бъде едно от тях?

Миналата година индиец пожела от брачната половинка си да подпише документ, в който се задължава да прави секс с него три пъти седмично. Той я заплаши, че в противоположен случай, ще се разведе с нея. Секс специалистът Трейси Кокс обаче, има не чак толкоз радикални визии за сходен контракт. Според нея секс договорът би трябвало да помогне на двойката да изглади проблемите си в леглото, постоянно ставащи причина и за други проблеми отвън него.

Знаете ли, че доста от ежедневните ви привички касаят директно половия ви живот. Така че, в случай че имате проблеми в леглото, вижте плюсовете от сходен документ:

Ангажиментът към този контракт е и ангажимент към самите вас

Кара ви да се фокусирате, тъй като би трябвало да определите какво ще включите в него и по този начин имате опция да се задълбочите в тематика, която по една или друга причина сте пренебрегнали дълго време.

И защото е в писмена форма, това го прави същински. Не можете да избягате от обещанията си, тъй като те са пред очите ви черно на бяло.

Действа успокояващо, тъй като към този момент имате проект за справяне с проблемите, което действително не ги прави толкоз трагични

Можете да маркирате напредъка си, което ви дава спомагателен тласък да продължавате да се придържате към обещанията си.

Тези контракти постоянно се трансформират с времето в описи, в които всеки е написал какво желае да опита. И по този начин няма по какъв начин другият да не помни кое ви доставя наслаждение.

Как се изготвя един секс контракт?

Анализиране: И двете страни сядат и написват какво мислят напълно почтено за половия си живот. Какво им харесва; коя част от акта им подхожда най-много; коя най-малко; знаят ли какво са половите потребности на другия; какво чакат от секса с другия; до каква степен той съответствува с упованията им и така нататък Не се тормозете, в случай че се чувствате малко неудобно, слушайки листата на половинката си. Критиката се приема мъчно, само че запомнете, че вие сте екип и виновността за проблемите е и на двамата.

Действие: Използвайте листа, който сте създали и вижте какво желаете да се промени в него – да вършиме по-често секс, да залагате на оралната обич, да увеличите продължителността на акта, да измененията... Фокусирайте се върху това какво ви харесва сега, а не какво липсва. Изберете си 10 неща, които ви харесват и 10, които бихте желали да опитате. Не се чувствайте неуместно, седейки и пишейки сходни неща. След като един път започнете, ще видите какъв брой освобождаващо е това.

Преговори: От тези описи ще придобиете точна концепция какво задачите, с каква периодичност и разновидност и най-много какви промени са нужни, с цел да го постигнете. С времето това няма да остане единствено на хартия, а действително ще бъде постижимо.

Договорът: Промяната става нещо непрекъснато минимум след шест седмици, тъй че дано това е минималният период, за който вие обещавате да вършиме избрани неща.

Текстът може да се напише по следния модел, поучава rozali.com:

„ Съгласен/на съм през идващите секс седмици да върша това и това. Обещавам да направя Х неща през този интервал от време и единствено изключителна обстановка „ на живот и гибел “ може да ме накарат да не спазя обещанието си “.

И двамата се подписвате в долния край и си стискате ръцете.

В края на интервала на контракта ще осъзнаете, че концепцията не е по никакъв начин неприятна. И двамата ще сте наясно какво обича другият и ще сте подобрили доста половия си живот.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР