Сексоложката Наталия Кобилкина обяви ударни промоционални пакети, видя Галерия“. Тя

...
Сексоложката Наталия Кобилкина обяви ударни промоционални пакети, видя Галерия“. Тя
Коментари Харесай

Наталия Кобилкина закъса за пари

Сексоложката Наталия Кобилкина разгласи ударни промоционални пакети , видя „ Галерия “. Тя най-вероятно е закъсала за пари. Тъй като няма друго разумно пояснение да смъкна толкоз доста цените на лекционните си курсове.

Годишният ВИП абонамент от 95 000 лв. е свален на 4999 лв.. Т.е. тя се лишава от цели 90 бона, които би трябвало да прибере от обучителния интервал. Намаленията засягат всички абонаментни проекти. Например, месечният е понижен от 2200 лева на 150 лева , годишният от близо 18 хиляди лева към този момент е 1500 лева Много от феновете й се питат на какво се дължи фрапантната разлика, а някои от тях заподозряха, че профилите й може да са попаднали в полезрението на хакери, злоупотребили с оповестената информация.

Съмненията бързо изчезнаха защото самата Кобилкина се опита да разпространява новата си скица. Възможно е ползата към лекционните й курсове, както и практическата част да е намалял след абсурда и недоволствата от страна на пострадали, които през лятото на предходната година, разкриха, че учи курсантките си по какъв начин да просят по морето против 6000 лв.. За да припечели още, месеците май и юни са цялостни със събития.

Припомняме, че и по-рано имаше клюки, че Наталия няма добра финансова дисциплинираност и бързо прахосва парите , които изкарва от семинарите. Всъщност главозамайващите суми, които прибра от българските си клиенти, се оказаха незадоволителни и тя стегна куфарите си за Атина, по-късно със брачна половинка й Такис отпътуваха в Лондон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР