Сексоложката Наталия Кобиклина стана известна със своите нетрадиционни методи за

...
Сексоложката Наталия Кобиклина стана известна със своите нетрадиционни методи за
Коментари Харесай

Кобилкина учи българки да просят пари от мъжете срещу 6000 лв.

Сексоложката Наталия Кобиклина стана известна със своите нетрадиционни способи за привличане на мъже. Руското секс гуру набра известност преди години, когато стана част от специфична графа в " Шоуто на Слави " под името " Мъжът и дамата интимно ". Оттогава тя непрестанно уголемява активността си и не стопира да шокира с провокативния метод, по който се изрича във връзка с половите връзки сред мъжа и дамата.

Не е загадка, че Кобилкина непрестанно провежда семинари, в които сякаш оказва помощ на дами да се трансфорат в полови богини и им показва по какъв начин да завоюват всеки мъж, който изискат.

Изглежда в последно време методите на рускинята стават все по-фрапантни и... все по-скъпи. В полезрението ни попадна пост на Емил Стоименов, който се е сблъскал от първо лице с част от " ученичките` на Наталия Кобилкина. В поста си той споделя по какъв начин една от курсистките му е желала пари, разказвайки скалъпена и в същото време неуместна история з това по какъв начин не може да стигне до багажа си. Друга пък е желала да му пее.

По-долу можете да видите цялостния пост с цялата история, разказана в детайли!

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР