Сексолог отговори на въпроса - кой има нужда от секс

...
Сексолог отговори на въпроса - кой има нужда от секс
Коментари Харесай

Колко пъти СЕДМИЧНО трябва да правите секс, за да сте ЗДРАВИ

Сексолог отговори на въпроса - кой има потребност от секс два пъти на ден и кой - единствено няколко пъти седмично. Но този въпрос не се основава на учебниците.

Не е всекидневно да се приказва за секс, а би трябвало да е тъкмо противоположното. Сексолозите упорстват: „ Трябва да се приказва, да се опитва и да се разискват проблемите, в случай че зародят. Тогава възможностите да ги разрешите без загуби са доста по-големи, в сравнение с да мълчите години наред и с боязън да мислите за " съпружеския дълг ".

Това е съвсем 50% от гаранцията за сполучлив фамилен живот. И в случай че връзката сред сътрудниците в тази част се загуби, то не е мъчно да се досетим, че рано или късно в връзките ще се появи и някой различен.

Има и още един миг: неналичието на секс се отразява отрицателно на здравето на сътрудниците. И от това страдат освен мъжете, само че и дамите.

По-рано лекарите упорстваха, че за има здравословно количество фамилиарност сред вас и колегата ви, сексът би трябвало да е 2-3 пъти седмично. Мнението на сексолозите в този момент обаче се е трансформирало: " Трябва да консумирате връзката си съгласно половите желания на колегата. Някой се нуждае от 2 пъти дневно, а на различен са задоволителни 2 пъти седмично. Важно е да разберете от какво имате потребност, както вие, по този начин и вашия сътрудник и да намерите салдото в своята връзка. ", споделят те.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР