Секси вампирът от Здрач“ Робърт Патисън стана баща за първи

...
Секси вампирът от Здрач“ Робърт Патисън стана баща за първи
Коментари Харесай

Секси вампирът от „Здрач“ Робърт Патисън стана баща за първи път

Секси вампирът от „ Здрач “ Робърт Патисън стана татко за първи път. Той и неговата избраница Суки Уотърхаус посрещнаха първото си дете. 32-годишният модел и 37-годишният артист от „ Здрач “ и „ Батман “ потвърдиха импровизирано, че са станали родители, като излязоха на фамилна разходка в Ел Ей тази седмица. На папарашките фотоси Робърт бута светлорозовата количка с новороденото детенце, а Суки наподобява щастлива до него.

Робърт Патисън стана татко

 

 

A post shared by teeny || Suki Waterhouse Updates (@suki.wtrhs)

 

Суки беше забелязана за финален път на 24 февруари на разходка с Робърт, където изглеждаше в напреднала бременност. Звездната двойка към момента не е удостоверила пола и името на бебето си, а Суки не е разгласила в Instagram от три седмици.

Суки Уотърхаус и Робърт Патисън бяха видени дружно за първи път през 2018 година Те държат връзката си надалеч от светлината на прожекторите.

Суки разгласи бременността си на фестивала Corona Capital в Мексико Сити през ноември, където сподели наедрялото си коремче на сцената.

„ Мислех да облека нещо искрящо през днешния ден, с цел да ви отвлека от нещо друго, което укривам “, сподели тогава тя шеговито.

Появата на бебето идва три месеца откакто People заяви на 21 декември, цитирайки свои източници, че двамата са сгодени. Тогава източникът разяснява пред изданието, че „ двамата желаят да се оженят “ и че „ това е значимо за тях “.

 

 Секси вампирът от БГНЕС/EPA/JASON SZENES

Дълги години Робърт Патисън имаше връзка с колежката си от поредицата „ Здрач “ Кристен Стюарт. Връзката завърши с огромен скандал, откакто тя беше изловена в невярност с прочут режисьор.

Източник – Edna.bg

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР