Секси маце намери път до сърцето на национала на Германия

...
Секси маце намери път до сърцето на национала на Германия
Коментари Харесай

Гореща брюнетка топли леглото на голяма звезда /снимки/

Секси маце откри път до сърцето на национала на Германия Илкай Гюндоган.
Изгората на халфа се споделя Сара Арфауи (на снимките) и е на 26 години, с 4 по-млада от обичания си. Двамата се разкриха по време на европейското. Те дадоха воля на възприятията си при успеха с 4:2 на Бундестима над Португалия в груповата фаза. Гюндоган беше титуляр, а след последния съдийски сигнал награби Сара, която го поддържаше от трибуните на „ Алианц Арена “ в Мюнхен.

Лице от екрана
Красивата брюнетка е известно лице от екрана. Тя живее в Милано и води викторина по Rai Uno. Родена е в Ница, а екзотичните си черти дължи на тунизийските корени. Също по този начин е сполучлив модел. Заради кариерата си на подиума напуща учебно заведение рано, само че може да се похвали с съвършено притежаване на четири езика - италиански, френски, британски и арабски. За връзката й с Гюндоган се заприказва още преди европейското, когато двамата бяха издебнати по време на сантименталната си отмора в италиански курорт.

Раздяла
Не е ясно къде водещата и футболистът на "Манчестър Сити " са се срещнали, само че по всичко проличава, че любовта им е огромна. В последните шест години халфът минаваше за върл ерген. Той нямаше сериозна връзка, откакто скъса с дългогодишната си другарка Сила Сахин, която се снимаше разголена. Сега тя е омъжена за различен футболист – вратаря на австрийския "Рийд " Самуeл Радлингер, който взе нейната фамилия и по паспорт към този момент е Сахин-Радлингер.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР