Секси е, готви, можеш да се разбереш с нея на

...
Секси е, готви, можеш да се разбереш с нея на
Коментари Харесай

За всеки по нещо: Палавата Андреа от Hell's Kitchen показа горещите си приятелки

Секси е, готви, можеш да се схванеш с нея на български, а на всичкото от горната страна e супер земна и естествена. Такава си е Андреа Аксе, чиято звезда изгря с присъединяване ѝ в последния сезон на Hell's Kitchen. Е, мацката в този момент готви нов план с Ники, с който си станаха много близки, само че за момента двамата не издават детайлности към работата им.

Виж още: Биляниш с променено лице? Потребители се усъмниха в пластични интервенции, нарекоха я " лелка "  

Докато чакаме за повече информация, Андреа постна малко видео, на което е в компанията на две от най-хубавите си приятелки. " Приятелки вечно ", написа към клипчето си нидерландката. Последователите на Андреа обаче са обърнали особено внимание на нейните приятелки, които признаваме, че са много сладки.

Тъмнокосата мацка се споделя Шърли и е предстоящ татуист, а през август ще стане мама за първи път. Съжаляваме, момчета, само че Шърли е от дълго време заета и едва ли ще ви обърне внимание. Блондинката пък носи забавното име Нинон, също луда фенка на татусите. Самата Андреа има много татуировки по себе си с друга история и обръщение, само че кулинарката не приказва доста за тях. Очевидно е обаче, че сред трите има същинско другарство и много общи ползи.

Виж още: Все по-подозрително: Филип Буков театралничи с роза, той ли ще е Ергенът? Актьорът с забавни намеци 

Изображение: https://www.instagram.com/andreaakse_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР