Секси брюнетка мачка чаршафите с Денис Теофиков. Певецът, който е

...
Секси брюнетка мачка чаршафите с Денис Теофиков. Певецът, който е
Коментари Харесай

Не чалга баба, а засукана брюнетка заби Денис Теофиков

Секси брюнетка мачка чаршафите с Денис Теофиков. Певецът, който е идеал на стотици тийнейджърки, разгласи връзката си с Алекса. 21-годишният Теофиков пусна видео по какъв начин целува избраницата си, откакто съумява да й завоюва плюшена играчка от лунапарк. Двамата са бясно влюбени, само че не разкриват от какъв брой време са дружно.

Алекса постоянно пътува с Денис по време на участията му край морето. Изпълнителят на шлагера " Локдаун " засвидетелства любовта си и оповести името на своята нова възлюбена. Алекса се показва в обществената мрежа като професионален гримьор. От фотосите й ясно се вижда, че държи на външния тип и е напомпала с изключение на джуките и деколтето си. Мацката е близка другарка и на Ивон Динева, дъщерята на Анелия, написа " България Днес "

О коло името на Денис Теофиков се завъртат десетки спекулации с коя кокона си ляга . Светските злословия го свързват с колежката му Десита, моделката Джейми Елиас. Наскоро плъзна и мълвата, че Теофиков си ляга със супер известна чалга звезда. Според непотвърдената от артиста информация тя е много по-възрастна от него, само че никой по този начин и не се осмелява да показа името й. Явно с цел да разсее слуховете, Денис взема решение да покаже коя е превзела сърцето му.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР