Сексбомбата Анита Мейзер е пострадала тежко. Силиконката е нахапана от

...
Сексбомбата Анита Мейзер е пострадала тежко. Силиконката е нахапана от
Коментари Харесай

След кървав ужас: Анита Мейзер е в болница, пострадала е тежко

Сексбомбата Анита Мейзер е потърпевша тежко. Силиконката е нахапана от кучето на собствен другар, който в този момент се пробва да я измами по жесток метод. 

Варненката, която след обвиняването за ликвидиране на своя съкровен другар Николай се реалокира да живее в Америка, сподели шокиращи фрагменти от случая и описа в детайли по какъв начин е станала жертва на експанзията на четириногото. 

Преди 3 дни Анита е била ухапана от кучето на собствен другар, на който отишла на посетители. Той и гаджето му, който също е мъж, имали цели четири кучета. Анита отказвала да слезе от колата, само че той я уверил, че нищо няма да й създадат. Да, но не! 

Още със стъпването на земята едното куче се нахвърлило върху нея и я захапало много мощно. На другия ден решила да отиде на доктор, само че вместо нейният " другар " да се тормози за здравословното й положения, той почнал да я заплашва. 

" Той ме помоли  да не го издавам на Animal Control, когато отида на обзор и аз естествено си съблюдавах обещанието! Настоявах обаче да ми потвърди, че четирите му кучета са имунизирани срещу бяс, с цел да не си върша ненужно аз ваксина.

Днес най безочливо и безогледно ме упрекна в нещо погрешно, само че аз записвах диалозите с него и имам доказателство за всичко по какъв начин е казано! Направих го, тъй като общ прочут ме предизвести преди време да внимавам доста с него и че ще ме сгази като валяк в случай че нещо не му е угодно и беше прав!

Казах му, че криейки него и неговите кучета ще вземат моето и той най-нагло и без срам ми съобщи: ами да ще я вземат, ти какво си мислиш, че аз не съм проучил, че няма по какъв начин да докажеш, че моето куче те е ухапало, ми да, всяко друго може да е! Кажете ми какво заслужава подобен човек?

Питам го 3 дни настоятелно за доказателство за ваксини, а той безусловно ме набеди, че желая да го осъждам или че се шашкам ( второто е вярно) и че той се приготвя и изследва по какъв начин да се избави. Не се усещам добре и ми вършат в допълнение проучвания, на системи съм, одеве ми взеха тест за Ковид, кръвни проучвания, преливат ми IV, а той мисли за себе си и по какъв начин да ме подреди в случай че инцидентно реша да го осъждам! Сложи ми думи в устата и беседва несправедливо надменно с мен… ", жалва се Анита в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР