Сексбомбата Анита Мейзер бере душа в болница в САЩ, след

...
Сексбомбата Анита Мейзер бере душа в болница в САЩ, след
Коментари Харесай

Анита Мейзер бере душа в болницата, моли за дарения

Сексбомбата Анита Мейзер бере душа в болница в Съединени американски щати, откакто силиконът ѝ се спука и се постанова незабавна интервенция по отстраняването му.

Преди няколко дни тя помоли приятелите си да ѝ се притекат на помощ с пари, защото няма средства да се подложи на интервенцията и е допустимо да почине, предава blitz.bg

Преди броени часове тя още веднъж се включи онлайн от болничното легло и направи апел към всички, които желаят да оказват помощ.

Засега не е събрала нужната сума и към този момент губи вяра за живот. Дори стартира да се сбогува с околните си, защото е обречена.

„ Спуканият силикон натравя органите ми дотам, че не мога да дремя от болежка. Ако стигне до мозъка ми и всичките си пари да ми дадете тогава няма да може да ме спасите. Моля за вашата помощ.

Всеки $ е от голяма важност. Благодаря на всички, които заделихте за мен от парите, които може би ви трябваха да си купите нещо за вас и се лишихте. Истината е,че към този момент трябваше да съм оперирана, само че нямам задоволително кеш събран и авансово ви споделям: Сбогом другари, познати и непознати хора, никой не е задължен да ми оказва помощ, само че благодаря на всички които го направихте и ще го извършите. Вие сте моите Ангели спасители. Нека Бог ви благославя “, споделя Анита.

Novini.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР