Сексът в къщата на големия брат може да стане реалност,

...
Сексът в къщата на големия брат може да стане реалност,
Коментари Харесай

Секс в къщата на ВИП Брадър до часове

Сексът в къщата на огромния брат може да стане действителност, допускат фенове след вчерашните любовни подиуми сред Лудия кореспондент и бившето му гадже.
Вълна от мнения заля обществените мрежи, откакто Алекс Богданска призна: „ Искам да съм с Дани”. Красавицата се хвърли в обятията на някогашния си обичан и прошепна, че към момента непрестанно желае компанията му. "На мен не ми липсва нищо в Къщата, тъй като се усещам цяла когато Дани е тук! "Лудият кореспондент бе очевидно благополучен и се хвърли буйно да целува дългокраката моделка. От тук до буйните подиуми под завивките ни разделят единствено няколко мига, допускат фенове. В обществените мрежи те не имат вяра в завърнала се обич и упрекват продуцентите, че са нагласили любовните подиуми, с цел да неглижират свадите към началник Петров.



Фенове на шоуто допускат, че продуцентите ще отидат още по надалеч и ще предизвикат откровени секс подиуми сред двамата млади, освен това напълно скоро. Тази година Брадърът бе рекламиран с любовни послания и единственият късмет на продуцентите да развият тази сюжетна линия е да вкарат Богданска и Петканов под завивките.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР