Сексът, уви, невинаги е приятен. Това важи особено за двойките,

...
Сексът, уви, невинаги е приятен. Това важи особено за двойките,
Коментари Харесай

Сексолози: Ако човек прави тези 5 неща, то значи не обича секса

Сексът, уви, не всеки път е прелестен. Това важи изключително за двойките, които преди малко са почнали да построяват връзките си. Понякога е належащо време, с цел да свикнете между тях и да разберете какво харесва всеки от вас.
Нека си признаем – от време на време първият полов акт с нов сътрудник може да е леко срамен, а даже и противен. Но мине ли първичната „ свенливост “ идва същинското наслаждение.
И въпреки всичко – от време на време като че ли секса в една връзка като че ли не върви! Замисляли ли сте се на какво може да се дължи това?
Не, преди да решите, че половинката ви изневерява, би трябвало да знаете, че има хора, които просто не обичат секса. За тях половият акт не е нещо към което се стремят непрекъснато, а просто деяние, целящо продължение на рода им. Сексолози издадоха, че има тъкмо пет признака, посредством които може да научите, че вашият сътрудник не обича секса. Ето кои са те:

1. Изобщо не приказва за секс
Половинката ви настойчиво заобикаля тази тематика. И в случай че започнете да говорите за секс, той/тя се пробва да насочи диалога в друга посока.

2. Винаги заспива пред вас
Ясно е, че в случай че постоянно е било по този начин, надали това е знак, че той/тя заобикаля интимността. Но в случай че това е по този начин от относително неотдавна и по време на работа той/тесе уморява по същия метод, както преди, тогава си коства да се обмисли къде е казусът. Това най-вероятно се дължи на отвращение за секс.

3. Измисля извинения, с цел да избегне секса
Главоболие или отмалялост? Доста допустимо! Мит е, че мъжете желаят секс от самото начало. Понякога те също не са в въодушевление за интимна връзка. Ако обаче той отхвърля секс няколко пъти поред, излизайки с извинения, нещо несъмнено не е наред. За дамите знаем – постоянно те се оправдават с тези неща, с цел да избегнат интимните ласки…а не би трябвало!

4. Вече не поема самодейността
Ако преди той/тя постоянно демонстрираше полов интерес към вас, а в този момент се държи по друг метод, това е обезпокоителен знак, на който си заслужава да обърнете внимание. Вижте по какъв начин реагира на вашето ухажване и любов. Ако той/тя се отдалечи от вас, тогава несъмнено би трябвало да поговорите съществено за връзката, която имате.

5. Приема секса като обвързване
Запитайте се дали той/тя е ентусиазиран/а, когато вършиме секс. Може би той/тя прави това, тъй като желае да ви направи щастливи. Партньорът може да не се любува на секса и може да го одобри като отговорност. Това по никакъв начин не е добре, по тази причина още веднъж поговорете откровено за това какво се случва посред ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР