Сексът с Лео е като чифт стари, удобни обувки. Не

...
Сексът с Лео е като чифт стари, удобни обувки. Не
Коментари Харесай

Скандалната истина лъсна! Леонардо ди Каприо е пълна нула в леглото

„ Сексът с Лео е като чифт остарели, комфортни обувки. Не е нещо изключително, само че прави идеална работа, когато нямаш по-добър вид. Правили сме го толкоз доста пъти, че към този момент съм им изгубила броя “, разкри пред сп. „ Варайъти “ Кейт.

 

След това бърза да посочи през смях, че приказва само за гуш-муш пред камерите. „ В „ Титаник “ може да се каже, че той ми лиши девствеността като актриса. Ди Каприо е извънреден експерт. Следващият път, когато се озовахме дружно в леглото бе в „ Пътят на измененията “ 13 години по-късно. И всичко беше толкоз естествено и органично, познавахме се към този момент толкоз добре, че можехме да достигнем границата на приличието, без никакви проблеми “, продължава да откровеничи Уинслет.

 

Тук е моментът да отбележим, че точно „ Пътят на измененията “ е обвързван с края на брака й с режисьора Сам Мендес и разсъни редица клюки в общественото пространство.

Отношенията посред им се утежниха по време на фотосите на фамилната драма, режисирана от самия Мендес. Нещастникът едвам издържал да гледа брачната половинка си и ди Каприо да се търкалят дружно в леглото.

 

Кейт обаче е уверена, че със брачна половинка й ги разделила непрекъснатата претовареност в киноиндустрията, а не сексът с Лео.

Двойката не престават да отглеждат в цялостна естетика сина си, въпреки към този момент да не са дружно. Категорична е, че в случай че Мендес в действителност я е ревнувал от ди Каприо никога нямало да го предложения във кино лентата.

 

По тематиката дали влечението, което в последно време Лео ди Каприо показва към все по-млади дами, които вкарва в леглото си, не граничи с педофилия, Кейт е безапелационна, че той рано или късно ще успее да открие любовта си и да се задоми. Тогава пък всички, които го подлагат на критика през днешния ден ще плачат, че към този момент е фамилен мъж. Дотогава има право да живее по метода, по който желае, безапелационна е тя и добавя, че той го заслужава.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР