Сексът продава по света, ала и у нас родните изпълнители

...
Сексът продава по света, ала и у нас родните изпълнители
Коментари Харесай

Криско с рекорд за най-много мръснишки сцени в клип, Емануела и Галин си спретнаха оргия…

Сексът продава по света, но и у нас родните реализатори го осъзнаха и го трансфораха в бизнес, когато стане тирада за клипове.

В това отношение рапърът Криско е рекордьор. Той съумя да включи четири разнообразни секс подиуми с едни от най-популярните, все още на снимане, плеймейтки в един клип -  „ Лош или добър “ през 2017 година.  Многообразните секс подиуми са показани по относително внимателен метод. По време на женско празненство с преспиване, където всички присъстващи са скрито влюбени в Криско. Всяка една от модифицираните девойки си спомня с самодоволство за палавите моменти с рапъра. Изпълнителят се появява на женското събиране и е награбен от плеймейтките, които го завличат в спалнята и стартират да го събличат.

Сузанита изгрява в следващото мръсно видео към най-новата ария на изпълнителя Даниел „ Бомба, бомба “. Парчето е едвам второ за само че изгряващи реализатор. Там Сузанита припяват със мощно обработен глас и театралничи в извънредно брутални пози по долни дрехи,  с маска към очите. Въпреки възмутителното минало на изпълнителката, новият клип сниман преди 18-тия й рожден ден съумява да надвиши досегашните скандални изяви. В клипът Сузанита сподели за последно гърдите си преди си постави силикон. В клипа се вижда и по какъв начин по това време още малолетната щерка на Мурат се целува буйно с друго съвсем голо момиче на желязна маса.

През 2018 година Сузанита разгневи Съвет за електронни медии с клип към песента „ К‘во става брат “. Там тогава шестнадесет годишната по това време певица прави орална обич в кола. Клипът тогава не беше свален, тъй като въпреки всичко нямаше елементи, с изключение на навеждането на тийнейджърката към скута на другия реализатор на песента Ангел.

Лекият род е най-подходящото поле за изява на изпълнителите в неприлични подиуми. Едно от доказателствата за това е общото парче на Емануела и Галин " 5,6,7,8 " от 2018 година. Клипът показва двете чалга звезди измежду 50 статисти, всички облечени в разкрепостено облекло на снимачната площадка, напомнящата интериора на нощен клуб. Сцените на колективен секс се преплитат с реплика на съкровен акт сред Галин и Емануела,  като тук-там Галин застава гол пред прозореца.

Друг сходен клип от същия род провокирал бурна реакция е този на Яница към песента „ Върнах ти го “ от 2016 година.  Слуховете носят, че провокативните секс подиуми са коствали санкция на продуцентите, а изпълнителката била следена изкъсо от Съвет за електронни медии.

На Каризма не им се получи

Във видеото  към песента Мистър Килър, която е със  значително по-малко гледания по музикалните платформи можем да се натъкнем на секс подиуми, голи тела и линии кокаин. Скандалния клип провокира бурни реакции и неодобрението на родители. И макар че концепцията бе този клип да е от най-гледаните български клипове, по този начин и не се получи, само че отново събра много фенове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР