Сексът несъмнено е важна част от всяка връзка и не

...
Сексът несъмнено е важна част от всяка връзка и не
Коментари Харесай

Как да различим егоистът в леглото

Сексът безспорно е значима част от всяка връзка и не би трябвало да се срамим да приказваме намерено за него. Понякога се случва по този начин, че тъкмо той се оказва проблематичен и тъй като сме прекомерно консервативни или притеснителни, решаваме, че можем да си премълчим, даже да не се усещаме удобно под завивките с обичания човек.
Прочетете още
Дали обаче това безмълвие може да продължава постоянно, изключително когато виновността е в колегата ни?

Всеки от нас малко или доста е лакомец. Понякога го вършим като че ли несъзнателно и в някои случаи не е толкоз ужасно. Когато, обаче този нарцисизъм се демонстрира в интимните ни връзки, ситуацията не е по никакъв начин положително и няма по какъв начин да пренебрегнем обстановката. Защото става дума за нашето тяло, което напълно непринудено сме дали на различен. И в случай че то бъде употребено единствено за удоволствието на другия, е време да преминем към сериозен диалог. Кога да го създадем и по какъв начин да познаем егоизма под завивките?

Той желае секс в този момент

Знаем, че не постоянно ни е до интимности, изключително, когато сме имали тежък работен ден или пък не сме в добра физическа форма. А от време на време пък просто хормоните си споделят думата, изключително при нас дамите. Ако сътрудникът ви си разрешава да не се преценява с вашия отвод и да упорства настойчиво и даже да се сърди, прекомерно евентуално е да си имате работа с лакомец. Ако Той не е кадърен да зачете вашето „ не “ във връзка с най-интимната част от връзката ви, дали въобще съумява зачита цялостната ви персона? Съмнявам се, че отговорът тук може да бъде позитивен.

Опитва се да наложи своите стремежи

Как би трябвало да наподобяват интимните ви елементи, дали да сте безпрепятствено избръснати или не. В каква поза да вършиме секс. Дори от време на време могат да ви изненадат неприятно със секс играчка, откакто към този момент сте споделили, че не си падате по такива „ екстри “.

Ако се случват сходни неща в спалнята ви, не мълчете по тематиката. Именно в секса си личи най-вече уважението на един мъж към една жена. Ако Той не желае да се съобрази с „ настояванията “ на вашето тяло, по какъв начин очаквате да бъде заинтригуван от желанията на вашата душа? Сексът е най-голямата фамилиарност, която може да бъде споделена единствено с този, на който имаме доверие и който почита на 100 % тялото ни. Не го ли прави, казусът е в действителност сериозен.

Липса на предварителни милувки

Спонтанният секс е прелестен и от време на време сме в положение да изпитаме наслаждение на момента, без дълги увертюри. В множеството случаи, обаче имаме потребност от любовна игра, която да ни подсигурява по-нататъшното наслаждение. Ако сътрудникът ни постоянно я пропуща или претупва, несъмнено би трябвало да се замислим за повода, заради която го прави. Защото точно в тази част на секса ние демонстрираме своите усеща, своето предпочитание да бъдем едно цяло с другия.

Липса на по-интимни милувки

Оралният секс не би трябвало да бъде тематика табу, изключително в една сериозна връзка, в която сътрудниците се познават задоволително добре, привикнали са един с различен и желаят взаимно да си доставят наслаждение. В него няма нищо срамно и нормално с него съществено си усилваме възможностите за пълностоен секс. Какво вършим обаче, когато сме подготвени да подарим това наслаждение на колегата си, само че не получаваме същото в подмяна? Има хора, които несъмнено не си падат по този тип облекчаване и в това няма нищо неправилно. И въпреки всичко, в случай че обичате същински индивида до вас и вършиме това за него, отговорете си на въпроса за какво той не желае да ви достави на вас подобен тип наслаждение. А до отговора ще достигнете само с прям диалог. В противоположен случай просто ще живеете с концепцията, че Той е лакомец и е прекомерно евентуално да сте прави. Проблемът е, че в даден миг това ще се окаже не дребен „ препъни камък “ във взаимоотношенията ви.

Краят е просто край. С него всичко свършва.

Няма обятия и целувки. Той свършва и става незабавно, с цел да се облече или пусне тв приемника. Или пък просто заспива. Никоя жена не би одобрила сходно държание, изключително, когато обича мъжа до себе си. Да се чувстваш използван и пренебрегнат е едно от най-неприятните чувства. Затова, в случай че ви се случва с колегата ви, потърсете повода. Не мислете, че преувеличавате, че имате прекалено много условия и че това не може да бъде причина да не бъдете дружно. Напротив. Това отношение е прекомерно показателно, че не сте уважавана персона, а просто тяло за наслаждение. Сексът е обич. Всеизвестно ни е, че той е най-хубав, когато има обич. А когато има същинска обич, няма по какъв начин да не искаш да дадеш, още преди да си получил. Да искаш да доставиш наслаждение, без да настояваш да вземеш такова.

И в действителност, в множеството случаи сексът е най-хубавият индикатор за това дали сътрудниците в действителност се схващат и са един за различен. Проблемите сред тях постоянно се отразяват и в съкровен проект. Почти несъмнено е, че в случай че не си пасвате като характери и емоционалност, няма вид сексът да ви се получи. Нещата постоянно са свързани, по тази причина не подценявайте пречките в съкровен проект и говорете за тях намерено. Ако не успявате да го вършиме и срещате недоумение, не си помисляйте и за секунда да останете с този човек. Защото това е вашето тяло и вие имате право да желаете найдоброто за него. Ако сексът с даден човек ви предизвиква терзание, нерви, неудобства и незадоволство, просто кажете „ НЕ
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР