Сексът лекува, удължава живота, намалява стреса, подмладява, поддържа сърцето здраво

...
Сексът лекува, удължава живота, намалява стреса, подмладява, поддържа сърцето здраво
Коментари Харесай

6 неща, които се случват при липса на секс

Сексът лекува, удължава живота, понижава напрежението, подмладява, поддържа сърцето крепко и ни прави по-щастливи.

Какво се случва с организма ни, когато спрем да вършим секс?

1. Болка

При дълго самоограничение нервната система е лишена от естествения обезболяващ резултат, защото ендорфините, които се освобождават при секс, облекчават болката.  

2. Слаб имунитет

усилва броя на имунните кафези, които се борят с външни микроби. Ако вършиме секс по-малко от един път седмично, имунитетът ви ще отслабне.



3. Безсъние

За хората, които страдат от бодърствуване неналичието на секс е извънредно неприятна. Те се лишават от главното средство за елементарно заспиване. В резултат на това концентрацията им се намалява, неприятното въодушевление е налице, губят рефлекси и са изтощени.

4. Здравословни проблеми

Нередовното понижава отбраната на организма от сърдечни проблеми, защото той е чудесно физическо упражнение. Липсата му се отразява зле и на холестерола при дамите.



5. Стрес

Липсата на секс води до по-високи равнища на стрес. Ставате по-раздразнителни и мъчно се справяте с напрегнати обстановки.

6. Отчуждение и разлъка при двойките

Липсата на секс провокира прочувствен дисбаланс, изневери и разлъка. За да избегнете това компенсирайте неналичието на, които подтикват дяловете на мозъка, свързани със секса – спорт, ново занимание или занимания…
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР