Сексът играе важна роля в нашия живот, но малцина знаят

...
Сексът играе важна роля в нашия живот, но малцина знаят
Коментари Харесай

Защо трябва да пиете сок от нар и още 9 неизвестни факта за секса

Сексът играе значима роля в нашия живот, само че малко на брой знаят за особените и забавни обстоятелства, с които може да се похвали този развой. Към дългия им лист учените непрекъснато прибавят все нови и нови. Ето и следващата порция от 10 забавни обстоятелството за секса.

* Медиците нееднократно са изследвали бременни дами. Сега те са открили, че по време на последния триместър ембрионите момченца към този момент имат ерекция.

* Този факт е потребен за тези, които са решили да отслабват. По време на секс се изгарят до 300 калории. Затова сексът се счита за една от най-приятните диети.

* Турски учени са разкрили забавен факт. Оказва се цялостните мъже могат по-дълго време да се занимават със секс, което е в действителност приятна вест за дамите им. Обяснението е, че стройните и слаби мъже по-бързо свършват в съпоставяне със противниците им с неголямо коремче.

* Историята е запомнила забавен факт по отношение на най-дългия женски оргазъм. През 1966 година жителка на Съединени американски щати е изпитала оргазъм в продължение на цели 43 секунди. Средно дамите изпитват оргазъм към 4 секунди.

* Жените, които могат да изпитат оргазъм от предварителни милувки на гърдите и зърната са единствено 1% Затова дамите би трябвало за срещнат мъжете си по-подробно с клитора, който има към 8000 нервни окончания, а мъжкият член - двойно по-малко.

* Жителка на Сибир от 1725 до 1765 година родила 69 деца, измежду които имало и близнаци, и тризнаци. Тя в действителност е майка героиня!

* Възрастовата статистика за дамите сочи, че единствено 30% от 80-годишните дами се занимават със секс и получават наслаждение от това. В същото време 70% от мъжете на тази възраст се усещат младоци в леглото и са подготвени да палуват.

* Допамините, които се отделят в организма ни по време на секс му въздействат толкоз мощно, колкото и опиатите. Затова сексът може да бъде нареч опиат, само че с едно значимо конкретизиране - потребен!

* Нарът покачва извънредно мощно половата интензивност. В този плод се съдържат доста субстанции, които позитивно въздействат на хормоналния ни декор. Достатъчна е единствено 1 чаша сок от нар, с цел да подобрите половата функционалност.

* По-бързо се стига до оргазъм при в топла стая. Холандски учени са открили, че 80% от дамите, които вършат секс, обути в топли чорапи, стигат до оргазъм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР