Сексът е върховно удоволствие между двама души, които се харесват.

...
Сексът е върховно удоволствие между двама души, които се харесват.
Коментари Харесай

Жените не достигат до оргазъм заради тези 2 проблема

Сексът е висшо наслаждение сред двама души, които се харесват. Разбира се кулминационната точка на това интимно прекарване е оргазмът.
Но какво да вършим, в случай че не можем да достигнем до „ връхната точка “? Е, дано бъдем реалисти – най-малко един път в живота на всеки мъж и жена им се е случвало да не могат да доближат до оргазъм.
Е, в този момент американският психотерапевт доктор Шери Джейкъбсън приказва за проблемите при дамите.
По думите й, в случай че една жена не може да доближи до висшото наслаждение по време на секс, то това се дължи най-много на 2 аргументи.
Но освен това. US психотерапевтът посочи, че има три типа на това положение, а паралелно с това даде насоки и по какъв начин може да бъде разпознат и позволен този проблем.
„ Липсата на оргазъм при дамите може да се дължи на физиологични или психически проблеми. Състоянието, при което дамата не може да доближи оргазъм, се назовава аноргазмия “, изясни доктор Джейкъбсън. 
Тя разпознава три типа на това положение.
„ Това може да бъде първично, т.е. цялостното неявяване на оргазъм; второстепенен, когато в миналото сте могли да получите оргазъм, само че към този момент не можете; или ситуационен, когато избрани условия пречат “, сподели психотерапевтът.
Според експерта лечението при липса на оргазъм зависи от аргументите, предизвикали това положение. 
„ Сред физическите фактори тя уточни хормонални разстройства и странични резултати от медикаменти, неврологични болести и предходни интервенции. Психологическите аргументи включват тревога, меланхолия, стрес, минали контузии и проблеми във взаимоотношенията “, заключава Джейкъбсън.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР