Сексът е съществена част от всяка връзка. Сексуалният ви живот обаче

...
Сексът е съществена част от всяка връзка.
Сексуалният ви живот обаче
Коментари Харесай

Почерпете опит от тях! Особености на двойките с добър сексуален живот

Сексът е основна част от всяка връзка.
Сексуалният ви живот обаче може да пострада по доста аргументи. Близостта и желанието за фамилиарност могат да бъдат помрачени от проблеми в връзките, неустановеност, ниско самочувствие, недобра връзка, неразрешени спорове. Тези и още доста други фактори могат да помрачат половата ви връзка. 
За да подобрите половия си живот, вижте кои са особеностите на двойките с добър полов живот. 

Двойките с добър полов живот одобряват несъвършенствата си
За да имате първокласен и пълностоен полов живот, на първо място е значимо да не се срамувате от тялото си. Двойките, които се радват на постоянен и прекрасен секс нормално нямат терзания за външния си тип, тялото си или представянето си в леглото. Всички тези задръжки ви пречат да се насладите на секса. Ако се освободите от тях, ще имате по-качествен полов живот. 

Имат си доверие
Доверието е значимо във всяка връзка. То построява дълбоки връзки и основава условия за фамилиарност. А когато те са налице, сексът става по-добър. 

Не чакат настроението им да се появи
Едно от най-честите извинения, с които двойките заобикалят секса е неналичието на въодушевление. Естествено е да нямате въодушевление, когато всекидневието ви е претрупано, работите доста, отглеждате деца, имате безчет задължения, с които все не успявате да се справите в точния момент. Тези условия в никакъв случай няма да изчезнат, само че в случай че ги употребявате като опрощение да избягвате секса, той сигурно ще изчезне от връзката ви. Правете като двойките с добър полов живот, които не чакат настроението им да се появи, а си го основават. 

Те не са егоисти в секса
Двойките с добър полов живот знаят какъв брой значимо е от време на време да слагат колегата си и потребностите му пред своите. Те знаят какво харесва другият и се стараят да му го подаряват. Егоизмът в секса не е добър метод, по тази причина се пробвайте да не забравяте от какво има потребност половинката ви. 

Те не се срамят да приказват за секс
Невинаги можете да доловите какво доставя наслаждение на колегата ви. Затова е най-добре да споделяте. Двойките с добър полов живот не се срамят да приказват за това какво ги възбужда и какво им харесва в леглото. Ако сте по-открити и по-малко свенливи в диалозите за секс, желанието ви и удовлетвореността ви от него ще се покачат.  
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР