Сексът е много приятно изживяване и дори да нямате постоянен

...
Сексът е много приятно изживяване и дори да нямате постоянен
Коментари Харесай

Дами, ето как да се насладите на секса за една нощ, без да има негативни последствия за вас

Сексът е доста прелестно преживяване и даже да нямате непрекъснат сътрудник до себе си, не би трябвало да се лишавате от него. Това не значи да спите с всеки, който ви намигне, само че даже и да помачкате чаршафите с някого за една нощ и след това да не го видите повече, не би трябвало да изпитвате скрупули. И с цел да бъде преживяването ви в действителност незабравимо и без отрицателни последици, имайте поради следното:

Сигурността е ваш първи приоритет
- Тъй като става въпрос за чужд мъж, е хубаво да информирате някого (приятелка, сестра) къде отивате. Ако би трябвало даже се разберете да ѝ пишете през час, с цел да е сигурна, че сте добре.
- Не водете мъжа у вас, по-добре да не знае къде живеете. Колкото и да е секси и да наподобява безопасен, по-добре не му показвайте дома си.
- Не ходете у тях! Отново, не знаете къде живее и с какво се занимава. Може да се окаже някой умопобъркан, който да се развихри на личен терен. Изберете някое неутрално място като хотел наоколо
- Бъдете в кондиция – не прекалявайте с алкохола и не ползвайте други опиати. Те ще притъпят чувството, а и по този начин ставате по-лесно контролируема от другия.

Вземете защитни ограничения
Кондомите са наложителни! Може да се опита да ви увещава да ги пропуснете, не се хващайте. Дори да пиете противозачатъчни, те не ви избавят от заболявания, излъчени по сексуален път.

Защитете страстите си
- От един секс надали ще се влюбите бясно, само че в случай че преживяването в действителност е доста хубаво, има евентуална заплаха да повярвате, че имате някаква специфична връзка. По-добре за вас е да методите без никакви упования и авансово да си набиете в главата, че това е единствено секс.
- В някои обстановки може да се трансформира в освен това, само че това не излиза наяве от първия секс, а се случва по-нататък във времето.

Наслаждавайте се
Това е най-важното предписание! Бъдете уверена в себе си, забравете комплексите – въпреки всичко го вършиме с концепцията, че повече няма да се видите. Освен това можете да експериментирате и да поискате неща, които досега не сте изживявали с други мъже. Нищо чудно довечера да се трансформира в най-хубавият секс в живота ви.

Планирайте „ бягството “ си
Нощта е надминала упованията ви и сте на седмото небе от благополучие. Не се отпускайте, не мечтайте. Време е да си тръгвате. Направете го с финес. Не се изнизвайте по терлици. Дори да спи, просто го бутнете и му кажете довиждане. Ако се разбуди, пробвайте да сте блага, само че не прекомерно фамилиарна. Клишетата влизат в приложимост: „ Изкарах страхотна вечер/нощ. Благодаря ти! “ е добра крайна имитация. Ако по някаква случайност и двамата сте изпитали освен това и той изиска да ви види отново (не го предполагайте изначално), той ще ви изиска телефона или ще ви ангажира в разговор, в който да посочи желанията си за последвала среща. Вече от вас зависи по какъв начин ще процедирате отсега нататък.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР