Сексът е един от най-важните начини за общуване и любов

...
Сексът е един от най-важните начини за общуване и любов
Коментари Харесай

Само задоволените жени са запознати с тези истини за невероятния секс. Ти сред тях ли си?

Сексът е един от най-важните способи за другарство и обич с различен човек. Като цяло, защото дамите се концентрират повече върху връзките, те са по-настроени към качествата на страхотния секс.

Истината за това по какъв начин дамите могат да се радват на удовлетворяващ секс има толкоз общо с мозъка, колкото и с физическото наслаждение, написа Vesti.bg.

Предлагаме ви пет лесни стъпки, които могат да обезпечат ужасно полово преживяване за вас и вашия сътрудник:

Виж още: Внимавайте! Защо не би трябвало да вършим секс всеки ден?

 iStock

1 Познайте себе си и тялото си

Това може да се направи посредством докосването и това, което ви харесва, когато сте с колегата си, или може да се реализира също и със самозадоволяване. Ние сме много самостоятелни и неповторими в това, което намираме за наслаждение. Някои харесват нежното и чувствено допиране, до момента в който други избират по-силното и жестоко.

Някои от нас харесват масаж, до момента в който други харесват чувството за леко почесване. Някои хора обичат разнообразието, до момента в който други харесват изпитаното и същинско. Някои хора харесват чистото и обръснато тяло, до момента в който други се любуват на аромата на някой, който преди малко е упражнявал.

Така че първото нещо е да като разберете какво ви харесва.

 iStock

2 Общувайте намерено и почтено

Доверете се и се чувствайте задоволително свободни, с цел да поддържате връзка почтено с колегата си. Ако не се усещаме удобно да показваме възприятието си, това може да попречи на сполучливото полово прекарване. Сексът е физическа форма на връзка, а позитивната, открита и любяща вербална връзка има огромно значение в спалнята. Може да е належащо да имате вербална връзка надалеч от спалнята, тъй че всички паники или несигурности да могат да бъдат разисквани надалеч от половото прекарване.

Повечето дами се нуждаят от грижа, схващане и почитание, до момента в който мъжете реагират най-добре на доверие, приемане и благодарност за всички положителни неща, които внасят във връзката. Тези разнообразни потребности могат да ни оказват помощ да се съсредоточим върху развиването на връзката с нашите сътрудници посредством метода, по който приказваме с тях.

 iStock

3 Добавете комизъм

Знаете ли кое е едно от най-важните качества, които една жена търси в колегата си? Това е някой, който може да я накара да се смее и да се усеща удобно.Така че прибавянето на смях към секса и превръщането му в палав освобождава част от напрежението на безпокойството.

Човешкото тяло може да бъде непредсказуемо и за някои от нас от време на време то може да бъде смущаващо. Ако можем да се смеем на разликите си и да ги одобряваме с комизъм, сексът може да бъде толкоз занимателно и изпълнено с обич прекарване. Има избрани неща, на които да се смеем, до момента в който се събличаме и споделяме телата си с някого, който обичаме и на който държим.

 iStock

4 Започнете връзката преди спалнята

Обикновено дамите се нуждаят от време, с цел да се настроят към половия акт. Романтиката може да стартира рано денем с нежна целувка, любящи докосвания, благи думи и сладки прояви на добрина. Тогава сърцето и мозъкът ще бъдат подготвени и нетърпеливи за колегата.

Чувствайте се свободни да попитате колегата си дали докосването и обичта, споделените действия или подаръците го карат да се усеща обичан. Понякога това е композиция от няколко от тези аспекти на любовта, които в действителност допират различен човек. Разбирането на уникалността на нашия сътрудник може да ни помогне да бъдем сполучливи в леглото.

 iStock

5 Бъдете с половинката си и се фокусирайте върху позитивното

Всички сме разсеяни от грижи, отговорности и ежедневната полуда на живота. Създаването на атмосфера за свързване с половинката прави чудеса за секса. Препоръчително е за положителното на връзката ви, да излизате на открито за среща най-малко един път седмично. Прекъсването на ежедневната рутина основава по-спокойно и вълнуващо предложение за секс.

Излизането от пандемията породи в множеството от нас предпочитание да прекъснем рутината, с цел да се почувстваме още веднъж живи и свободни. Тъй като нашият свят е навлязъл в по-интензивно възприятие на боязън и негативност, най-мощният инструмент, който имаме, е да останем положителни, обнадеждени и окуражаващи към нашите сътрудници и всеки, който срещаме.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР