Сексът днес вече не е тема табу, но мнозина все

...
Сексът днес вече не е тема табу, но мнозина все
Коментари Харесай

4 от най-глупавите заблуди за аналния секс

Сексът през днешния ден към този момент не е тематика табу, само че мнозина към момента са в плен на стандартите и глупави заблуди и легенди. Особено, когато става дума за аналния секс. Научете за 5 от най-глупавите заблуди за аналния секс.
Много жени  практикуват анален секс и им харесва, само че малко на брой си признават. За други, обаче, този тип секс е аналог на нещо неразрешено, тематика табу, която ги изправя на нокти.Сексолози събраха и систематизираха най-разпространените заблуди за аналния секс.
 
1.Аналният секс не доставя на дамите наслаждение
В реалност не е по този начин. Естествено, че е много мъчно да изпитате наслаждение от първия път, само че след време аналният секс стартира да ви носи наслаждения.

При множеството дами най-чувствителната част на влагалището е задният свод, който е ситуиран доста покрай дебелото черво. При аналния секс членът масажира тази зона, предизвиквайки доста бурни оргазми.

 



 
2. От аналния секс можете да забременеете.
Глупости . Не е допустимо, тъй като спермата попада в " задния вход ". Но в случай че по някакъв метод тя изтече от ануса и попадне във влагалището, тогава има късмет.

Сексолозите предлагат да употребявате презерватив, с цел да избегнете нежелателните последствия. Освен това има специфични презервативи, предопределени особено за този тип съвкупление.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР