Сексапилният модел Дея Кавалейро е желана и доста търсена жена,

...
Сексапилният модел Дея Кавалейро е желана и доста търсена жена,
Коментари Харесай

Гореща моделка с интересно признание: "Кажете това, ако ви трябва извинение, за да не правите секс"

Сексапилният модел Дея Кавалейро е мечтана и много търсена жена, само че е човек и не е постоянно в въодушевление за свалки и секс. Красавицата обаче е намерила лесни и бързи способи, с които да се извини, когато не желае да дава милувки на гаджетата си.

Дея не крие, че постоянно употребява най-голямото факсимиле, с цел да отбива навитите ѝ мъже, като споделя, че я боли главата. Дея споделя, че мъжете ненавиждат това опрощение, само че нормално схващат и не натискат повече. Другото безотказно работещо опрощение, е да излъже, че би трябвало да става рано и желае да се наспи, а в случай че добавите и едно " изморена съм ", то сигурно ще откажете половинката си от секс.

Виж още: Истинска богиня: Уникална 18-годишна хубавица е новата " Мис България "

Брюнетката обаче показа, че най-голямата ѝ загадка, с която отбива секс поканите, е много простичка. " Не съм се епилирала ", са думи, с които най-вероятно ще отблъснете половинката си, в случай че не сте в въодушевление да палувате. " Има мъже, които се интересуват дали сте обезкосмена, други не толкоз. Извинението не работи постоянно, само че си коства да опитате! ", поучава последователките си в Instagram Дея, която има опит с любовните връзки. 

Виж още: Десита се похвали с нов и доста персонален татус? Какво значи всичко това

Изображение: https://www.instagram.com/adeiacavalheiro/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР