Сексапилната Никол Шерцингер очевидно бързо е прежалила доскорошната си половинка

...
Сексапилната Никол Шерцингер очевидно бързо е прежалила доскорошната си половинка
Коментари Харесай

Всичко е любов: Никол Шерцингер и любимият ѝ мъж в Ибиса!

Сексапилната Никол Шерцингер явно бързо е прежалила досегашната си половинка Григор Димитров и още веднъж се носи на крилете на любовта. Това е видно от последните фотоси, които певицата показа. На тях тя е в компанията на новия мъж до себе си Том Евънс и наподобява по-щастлива от всеки път. Двойката сега се любува на любовта си и жаркото слънце на о. Ибиса.

Никол за първи път се появи на разположение с новия си другар на афтърпарти след премиите “Златен глобус”, като по този начин удостовери най-сетне слуховете, че двамата са дружно. Певицата и някогашният ръгбист дълго време отричаха, че имат връзка, като твърдяха, че са просто положителни другари.

Самият Евънс показа преди време, че е "ударил джакпота с приятелката си Никол Шерцингер ". Двамата се срещнаха по време на фотосите на музикалното предаване X Factor през 2019 година, където той взе участие, а Никол бе жури.



"В първите няколко дни с Никол беше просто необикновено и е необикновено от този момент насам ", прибавя той. 43-годишната певица имаше връзка с нашето момче Григор Димитров, като даже посети България. Преди това бе обвързана дълги години със звездата на Формула 1 Луис Хамилтън.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР