Сексапилна блондинка е новото гадже на Валери Божинов!Нападателят на "Левски"

...
Сексапилна блондинка е новото гадже на Валери Божинов!Нападателят на "Левски"
Коментари Харесай

Ето я новата на Валери Божинов

Сексапилна русокоска е новото гадже на Валери Божинов! Нападателят на "Левски " има връзка със знойна красавица. Папараците на "България през днешния ден " засякоха Божигол и новата му възлюбена в центъра на София. Валери настойчиво крие персоналния си живот. Той не издава кои са дамите в леглото му и рядко може да бъде засечен в интимна конюнктура с кокона. Новата на Божинов се изявява като модел в интернет пространството, а Hotnews.bg разкри, че това е Жаклин Георгиева, която има връзка с Божигол най-малко от две години. Красавицата е родена през 1998 година, което я прави с 12 година по-малка от футболиста на Левски. Instagram профилът ѝ е заключен, само че от този във Фейсбук разбираме, че тя е приключила Икономическия университет във Варна.



Нападателят на "Левски " употребява част от свободно си време, с цел да заведе обичаната си на шопинг. Новата възлюбена на Валери е модифицирана крепко. Дупето на новата на Божигол е супер апетитно. Отдалеч е видно, че мацката на Валери има силикон в гърдите. При това кубиците са много. Половинката на футболиста на "Левски " има и хиалурон в устните, видя още зоркото око на папараците на "България през днешния ден ".



Последната обществена връзка на футболиста бе със сръбкинята Биляна Дол, кято в този момент се занимава с мода в Турция.Той има и брак зад тила си с Николета Лозанова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР