Секс туризмът не е новина, защото се случва от години.

...
Секс туризмът не е новина, защото се случва от години.
Коментари Харесай

28 българи заминават на секс туризъм с Кораба на оргиите

Секс туризмът не е вест, тъй като се случва от години. Но следва нещо много вълнуващо за инакомислещите хора, които не признават граници, даже в секса.

28 българи, 24 бразилци, 17 австралийци, 23 аржентинци, 27 французи, 37 германци, 24 италианци, 18 мексиканци, 33 холандци, 12 шведи, 17 щвейцарци, 34 англичани, 172 американци. Има още 6 гърци и 4 кипърци - това са хората, които ще пътуват на един от най-очакваните круизи

На кораба има екипаж от 393 души и 660 пасажери, от които 329 са мъже и 331 дами. Достъпът до него е неразрешен за обществеността. От Пирея потегли круиз под мото " Страст по гръцките острови ", който ще продължи осем дни и ще включва несдържан секс, секс играчки и " Дионисиеви " шоу-програми.

Круизът е разпродаден на 700 души, които вземат участие и към този момент пътуват до островите Миконос, Парос, Родос, Санторини, град Ханя на остров Крит и град Мармарис (Турция). Резервациите са направени посредством холандски уеб страница за замяна на сътрудници, като разноските на човек възлизат в размер на 2349 $, оповестява " Български вести ".

Организаторите са възнамерявали празненство на запознанството, където участниците ще се видят с двойките, с които ще се разтоварват по-късно, преди корабът да отплава.

" Менюто " включва тематични еротични вечери, kinky shows, секс онлайн и уроци pole dancing. 700-те посетители са от цялостен ​​свят, с изключение на " огнените " прояви, също ще се хранят в заведенията за хранене и ще се възползват от всички улеснения на круизен транспортен съд, написа БГНЕС.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР