Секс скандал разтърси най-големия затвор в Белгия, след като стана

...
Секс скандал разтърси най-големия затвор в Белгия, след като стана
Коментари Харесай

Секс скандал с надзиратели в белгийски затвор

Секс скандал раздруса най-големия затвор в Белгия, откакто стана ясно, че надзиратели са организирали оргии между тях в джакузито в дома на служител на реда.

Десетима униформени чиновници на пандиза Лантен, ситуиран покрай град Лиеж, са обвинени за разврат отвън работно време и полови сношения сред работните смени, написа БЛИЦ.

Според следствието надзирателите са организирали оргиите след работно време, най-често в джакузи, благосъстоятелност на служител на реда. На празненствата униформените разменяли случайно цветни гривни, с които определяли кой с кого да спи.

Една от служителките даже е разказана като нимфоманка, която търсила секс от сътрудниците постоянно след работа.

“От 6:00 часа сутринта тя щеше да даде да се разбере, че в случай че не прави секс, няма да може да работи “, разкрива вътрешен източник, представен от Daily Star.

Според същия неназован очевидец униформената нимфоманка даже е уредила върховен чиновник на пандиза да ѝ разреши да прави извращения в кабинета му с сътрудници по време на промените. 

Не е ясно по какъв начин въпросната служителка е била наета на работа в пандиза Лантен, защото брат ѝ излежава присъда там.

Нейният брат бил наказан за убийството на мъж с друга полова ориентировка.

„ Тя го посещаваше всеки ден, като се отнасяше другарски със фамилиите на арестуваните в чакалнята, само че беше доста арогантна и високомерна с сътрудниците, които следиха стаята за свиждания. Приемането ѝ в Лантен по това време беше потрес ”, описа още източникът.

На притежателят на джакузито пък било неразрешено да влиза в женското крило на пандиза, откакто бил заловен на шаблон с една от арестуваните, написа Daily Mail. Към този миг

се открива дали и други чиновници на пандиза Лантен са правили секс със арестувани.

Неговата колежка нимфоманка пък е преместена да извършва служебните си отговорности единствено в женското крило, с цел да бъде обуздан половия ѝ нагон.

Затворът Лантен е затвор с минимална сигурност, в който се настаняват мъже и дами. Той е най-голямото място за задържане в Белгия и е строен по американски и немски пример.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР