Секс нагоните на Григор Димитров не го пускат, дори когато

...
Секс нагоните на Григор Димитров не го пускат, дори когато
Коментари Харесай

Гришо сваля манекенка, докато бори коронавируса

Секс нагоните на Григор Димитров не го пускат, даже когато пипна Ковид-19. Тенис звездата свалял най-новата си любовна тръпка, до момента в който се лекувал от болестта в дома си в Монако, научи „ Уикенд ” от неговия антураж. Макар да имал затруднения и лекуването му да се проточило повече от нормалното, наш Гришо точил лиги по 40-годишната манекенка Виктория Боня, която се оказа негова комшийка в Монте Карло.

Коронавирусът тръшна Григор преди повече от месец. Хасковлията разгласи на 21 юни, че е дал позитивен тест. Това се случи при завръщането му в тениса, откакто изкара пика на болестта под карантина в Щатите. Гришо игра в демонстративния шампионат Adria Tour, проведен от международния номер 1 Новак Джокович. Разбра се, че още преди началото на конкуренцията в хърватския курорт Задар българският тенисист е имал признаците на вируса, само че без да пита се пуснал на корта, с цел да не изпусне хонорара си от 150 000 евро. След позитивна проба за Ковид-19, Григор Димитров се прибра в дома си в Монако, с цел да се лекува под строга карантина.

Знае се, че нормално хората борят вируса за две седмици. Лечението при Гришо продължи с осем дни повече. Чак на 13 юли нашият разгласи, че е дал негативен тест за вируса. Според близки до тенисиста, проточването на лекуването се дължи на затруднения. Твърди се, че в един миг положението на Григор е станало обезпокоително, въпреки и без потребност от влизане в болница. Все отново Димитров е разполагал с непрекъснати медицински грижи. Лично зает доктор е посещавал всеки ден хасковлията в дома му. За по-дребните потребности пък край него били майка му Мария и татко му Димитър Господинов.

Макар и болен с Ковид-19, Гришо никак не си е губел времето и още веднъж се е развихрил на любовния фронт. Дори когато бил изнемощял на легло с температура, нашият свалял следващата си секс численост. Става дума за съветската манекенка от молдовски генезис Виктория Боня. Знойната моделка е на 40 години, с 10 по-възрастна от Григор. Това не е никаква изненада, поради афинитета на нашия към по-зрели мадами.

Двамата очевидно се познават неотдавна. Оказват се комшии, откакто преди месец Виктория си купува имение в Монте Карло. Оттогава Гришо непрекъснато флиртувал с нея в обществената мрежа. Като нищо може да го огрее. Пищната Боня е класическа мъжемелачка от стилните среди, овършала куп звезди. Има голи фотоси за една камара еротични списания в Русия. За нея се твърди, че в секса си пада по агнешкото. Част от върволицата нейни любовници са млади спортисти от калибъра на Григор Димитров. Последният подобен е първенецът в смесените бойни изкуства Хюсеин Азхабов, който е с 15 години по-малък от Виктория. Иначе Боня има щерка от ирландски милионер на име Алекс Смърфит, с който се разделя през 2017 година

Както се разбра, на опашката за съветското прелъщение е и наш Гришо, който към този момент е здрав и наточен за нови секс подвизи. Първо обаче ще му се наложи да влезе в спортна форма, защото от 15 август се възобновява тенис сезонът. Хасковлията се завръща на корта тези дни в показателен шампионат в Ница, проведен от някогашния му треньор Патрик Муратоглу. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР