Секс хапчетата станаха изключително популярни през последните години. Благодарение на

...
Секс хапчетата станаха изключително популярни през последните години. Благодарение на
Коментари Харесай

Кога и на кого е нужно хапче за секс

Секс хапчетата станаха извънредно известни през последните години. Благодарение на тях, доста мъже започнаха да преоткриват половата си мощност в интервала на тяхната андропауза. Други започнаха да вършат грешката да вземат полови стимуланти от ранна възраст, когато половите им разстройства имат различен темперамент или просто тъй като желаят да блеснат със половата си мощност.

Под хапче за секс се схващат всички тези лекарства, които имат съвсем незабавен резултат върху еректилната функционалност на мъжа (Виагра, Левитра, Циалис и други). Медицината слага тези лекарства в една група - PDE-5 инхибитори. Действието им най-просто се характеризира с интензивно напълване на кавернозните тела с кръв, което води до бърза и издръжлива ерекция. Това не са лекарства, които имат лечебна цел и не се одобряват редовно. Хапчето за секс се пие към 20 минути или час (в взаимозависимост от вида) преди половия акт. Действието продължава няколко часа, като може да стигне до 36 часа. Повечето от тях не основават неудобства на мъжа, в случай че не бъде полово подтикван и благоразположен към полов акт.

Различните типове PDE-5 инхибитори имат сходно деяние, само че с разнообразни странични резултати, експедитивност на деяние, дълготрайност на резултата. Възможно е един мъж да се повлияе добре от един тип, само че да не изпита никакво деяние от различен.

В кои случаи е добре мъжът да вземе хапче за секс?

- За да получи ерекция.

- За да удължи времето си на устойчивост и броя на половите актове за една вечер.

- За да доближи пенисът оптималната неотстъпчивост.

- За да не се прекъсва ерекцията от някакви разстройства, а пенисът да резервира твърдостта си дълго време.

При всички случаи след наложителна консултация с здравно лице, което ще съобрази положението и възрастта на мъжа.

В кои случаи е добре мъжът да НЕ приема хапче за секс?

По принцип младите мъже не се нуждаят и не е редно да прибягват до сходни лекарства. Много от тях обаче го вършат в устрема си да блеснат в леглото и да се потвърдят. В случаите, в които мъжът е в разгара на сексуалността си (20-те и 30-те си години), еректилната дисфункция е лечима, не е обвързвана с възрастта и би трябвало да се обърне към експерт. Мъжът не трябва да се помирява с нея и да търси краткотрайно и бързо решение на казуса.

Ако секс хапчетата станат редовно употребявани, би трябвало да се одобряват под лекарско наблюдаване. Лекарят ще реши най-правилно кой тип и в какво количество е уместно за съответния мъж. Мъже, които страдат от високо кръвно, имат прекаран инсулт, страдат от бъбречно или чернодробно заболяване не би трябвало да одобряват от тези лекарства, тъй като заплашват здравето и даже живота си. Задължително би трябвало да се вземат под внимание и останалите медикаменти (ако има такива), които мъжът приема, защото съчетанието сред някои от съставките може да е пагубно.

Най-доброто хапче за секс за мъжа е дамата до него. Затова, дами, преди да пратите колегата си на доктор или до аптеката, се уверете, че самите вие сте се постарали задоволително, с цел да разсъните желанията на колегата си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР