Секретарят по културата Луси Фрейзър беше критикуван за това, че

...
Секретарят по културата Луси Фрейзър беше критикуван за това, че
Коментари Харесай

Депутатът от торите Люси Фрейзър критикува за „депресиращия“ натиск за забрана на транссексуални хора от футбола

Секретарят по културата Луси Фрейзър беше подложен на критика за това, че настоя ФА да обмисли възбраната на транссексуални спортисти да играят футбол.

The Настоящата политика на ФА за транссексуални е ориентирана към превръщането на спорта в приобщаващ, само че също по този начин почтен и безвреден. При настоящето положение на нещата, играчи на възраст над 16 години, които са избрани мъже по рождение и желаят да се състезават в женския футбол, би трябвало да се подлагат на годишни инспекции, с цел да се откри, че техните равнища на тестостерон в кръвта са „ в границите на женския обсег при раждане “, с цел да се избегне всяко „ евентуално преимущество “.

Понастоящем допустимостта се дефинира за всеки обособен случай. Но в навечерието на седмицата на деяние на FootballvTransphobia, Фрейзър прикани ФА да обмисли възбраната на транссексуални дами да играят.

Фрейзър сподели пред Sky News във вторник: „ Мисля, че е доста значимо дамите да могат да се състезават против дами и има присъща неправда, че в случай че не с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР