Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна

...
Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна
Коментари Харесай

Русия ще бъде разкъсана на парчета, прогнозира Алексей Данилов

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Алексей Данилов съобщи, че Русия я чака отмъщение поради войната, която стартира.

" Страната-агресор ще бъде раздрана на части. Всяка страна ще си върне територии, които окупаторите в миналото са завлавяли, добави той в изявление за 24 канал.

Той акцентира, че когато е почнала пълномащабната война, Украйна даже не е могла да си мечтае за такова оръжие, което в този момент получава от Запада. Тогава Киев е съумял да получи само противотанкови ракетни комплекси Javelin и NLOW, а също по този начин портативни зенитно-ракетни комплекси Stinger.

Той си напомня по какъв начин през март президентският екип се е събирал всяка заран и са си блъскали главите от кое място да намерят в допълнение оръжие.

" След седмица-две всичко последователно потегли напред. И в този момент Украйна има напълно друго въоръжение, със напълно друго качество ", означи той.

По думите му западните сътрудници са изумени от това какъв брой бързо украинците овладяват оръжието. Понякога им се е отдавало това да стане за седмица и половина-две, въпреки че по принцип за това е трябвало да се отделят сред 3-5 месеца.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР