Секретарят на партия Възраждане Николай Дренчев разясни за какво смята

...
Секретарят на партия Възраждане Николай Дренчев разясни за какво смята
Коментари Харесай

Дренчев от Възраждане обясни защо ще съди bTV

Секретарят на партия " Възраждане " Николай Дренчев обясни защо счита да съди bTV. Между партията и малкия екран се развихри скандал. От медията показаха в собствен материал, че секретарят на партията Николай Дренчев е имунизиран. Беше пуснато изявление с него, в което журналистката Мария Цънцарова се интересува от имунизационния му статус.

Вчера той ще закани да съди малкия екран, а през днешния ден внесе обяснение за аргументите, заради които счита да подаде иск.

Ето какво написа той:

" Ще се имунизирам единствено с револвер на челото " е имитация на доцент Мангъров, който изтъквам в коридорите на Народно събрание, в отговор на въпроса на журналистка от БТВ. Редакторите на предаването са изрязали думите ми, че " не моето мнение е меродавно и дано погледнем специалистите, да вземем за пример доктор Мангъров, който споделя... " и са оставили единствено "...ще се имунизирам единствено с револвер на челото ", като казано персонално от мен/за мен.

За тази неистина и за още две неща - ще се забележим с екипа на предаването в съда.

А на приятелите си подсещам да не имат вяра, в случай че ме видят по тв приемника да хапвам дребни деца с червен пипер - не обичам червен пипер! "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР