Секретарят на общностите на Обединеното кралство Майкъл Гоув разкри новото

...
Секретарят на общностите на Обединеното кралство Майкъл Гоув разкри новото
Коментари Харесай

Какво има в новото определение на Обединеното кралство за „екстремизъм“

Секретарят на общностите на Обединеното кралство Майкъл Гоув разкри новото определение на държавното управление за „ екстремизъм “ пред Камарата на общините на фона на нарасналото вътрешно напрежение от началото на войната на Израел против Газа през октомври.

Ветеранът политик от Консервативната партия сподели в четвъртък, че новата формулировка има за цел да се оправи с възхода на ислямофобията и антисемитизма във Англия.

Гоув, който преди дни съобщи, че „ хората с положително сърце “, присъстващи на пропалестинските демонстрации, „ дават доверие на екстремистите “, сподели на депутатите, че войната в Близкия изток стои зад „ доста повишаване на екстремизма “.

Изявлението на Гоув пред Народното събрание идва единствено четири дни откакто трима някогашни секретари на вътрешните работи от консерваторите – Прити Пател, Саджид Джавид и Амбър Ръд – подписаха взаимно изказване с други, в това число Нийл Басу, някогашен началник на полицията за битка с тероризма, предупреждавайки за рисковете от политиз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР