Секретарка на кметския наместник в созополското село Габър е задържана.

...
Секретарка на кметския наместник в созополското село Габър е задържана.
Коментари Харесай

Секретарката на кметския наместник на Габър загази много яко

Секретарка на кметския наместник в созополското село Габър е арестувана. Burgas24.bg напомня, че 32-годишната жена от село Зидарово бе съобщила, че автомобилът й се е запалил, а в него е изгоряла огромна сума пари.

От полицията оповестиха, че вследствие на взаимните полицейски дейности на чиновниците от отдел " Криминална полиция " при ОДМВР – Бургас, бранш " Лаборатория " - Бургас към Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи и Районно ръководство – Созопол в четвъртък е арестувана 32-годишната секретарка на кметския наместник в Габър. Тя бе оповестила, че след претърпян пътен случай в сектора сред села Извор и Зидарово на 3 юли преди обед, се самозапалил употребения от нея л.а. " Опел Корса ". От пожара по думите й са изгорели голям брой служебни документи на кметство на Габър, както и парична сума, събрана от поданици на Габър и предопределена за закупуване на дърва за огрев.

При извършените голям брой процесуално-следствени дейности - огледи, претършуване и изземване, разпити на очевидци и други, е установено, че 32-годишната жена присвоила сумата от 13 000 лв.. Установено е още, че за интервала от декември 2022 година до юли 2023 година дамата присвоила сумата от общо 4 699.95 лв. - дарения от жителите на Габър за ремонт на локалната черква, съхранявани в железна каса в постройката на кметство. Освен това посредством прекопирване на данни от дебитна карта, благосъстоятелност на кметския наместник на Габър за интервала от януари 2023 година до юли 2023 година редовно осъществявала онлайн залагания в интернет уебсайт за хазарт, с което нанесла имотна щета в размер на 1 000 лв..

32-годишната жена е разпитана в качеството на обвинена, като направила цялостни признания. Намерени и конфискувани са част от паричните суми - предмет на закононарушенията. Работата по документиране на цялостната незаконна активност на 32-годишната жена продължава от чиновници на Районно ръководство - Созопол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР