Сегментът от четвърт миля от 14-та улица ще бъде използван

...
Сегментът от четвърт миля от 14-та улица ще бъде използван
Коментари Харесай

Нова технология, инсталирана под улица Детройт, може да зарежда електрически превозни средства, докато се движат

Сегментът от четвърт миля от 14-та улица ще бъде употребен за тестване и рационализиране на технологията, преди да я направи налична за обществеността след няколко години, съгласно към Министерството на превоза на Мичиган.

Демонстрации се организираха в сряда в Централния иновационен регион на Мичиган, център за напреднали технологии и стратегии, ориентирани към бариерите пред подвижността. Районът е и мястото, където Ford Motor Co. възвръща остарялата централна жп гара на Мичиган, с цел да създаде самоуправляващи се транспортни средства.

Технологията принадлежи на Electreon, основан в Израел разработчик на решения за безжично зареждане за електрически транспортни средства. Компанията има контракти за сходни пътища в Израел, Швеция, Италия и Германия. Пилотната самодейност в Мичиган беше оповестена през 2021 година от губернатора на Мичиган Гретхен Уитмър.

„ Наред с автомобилния опит на Мичиган, ние ще демонстрираме по какъв начин безжичното зареждане отключва необятно публикуваното приемане на E...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР