Сегашното състояние на здравеопазване е катастрофално и не може да

...
Сегашното състояние на здравеопазване е катастрофално и не може да
Коментари Харесай

Нинова не иска да се търгува със здравето

Сегашното положение на опазване на здравето е пагубно и не може да продължава по този начин . Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след диалозите с пациентски организации, лекари, общински лечебни заведения за Визия за България в бранш Здравеопазване.

Със здравето не би трябвало да се прави търговия , безапелационна е Нинова.

 Българска социалистическа партия отсрочва със седмица внасянето на вота на съмнение
Българска социалистическа партия отсрочва със седмица внасянето на вота на съмнение

Започват извънпарламентарни съвещания

Припомняме, от Българска социалистическа партия внасят трети избор на съмнение към кабинета " Борисов-3 ". Темата е опазване на здравето.

Предлаганият от ГЕРБ модел не е промяна, а смяна на финансирането, който ще затрудни най-бедните . Лекарите са сложили въпроса за фрагментите в медицината .

Левицата предлага държавна стипендия, след което приключилите медици да са длъжни пет години да работят у нас . Медиците поддържат столетницата за понижаване на Данък добавена стойност за медикаментите, както и уедряване на поръчката за доставка на лекарства , стана ясно от думите на соцлидера.

Здравеопазването не може да продължава в този тип , отсече Нинова. Предложенията на ГЕРБ не решавали проблемите в бранша. Лекарите са безапелационни, че с палеативни ограничения няма да решат проблемите в опазването на здравето.

 Здравният модел на Ананиев е безразсъден, отсече Семерджиев
Здравният модел на Ананиев е безразсъден, отсече Семерджиев

Действащият здравноосигурителен модел е унищожен до неразбираемост през годините

Те желаят опазването на здравето да се обърне към пациентите . Иначе алените внасят вота на съмнение за опазването на здравето в понеделник следобяд. Търсим поддръжката на гилдиите, на обществото, посочи Корнелия Нинова. След като внесат вота алените ще разясняват претекстовете и вътре в Народното събрание.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР